To je to što me zanima!

Bruce Springsteen u Zagreb, Bruce Springsteen iz Zagreba

Bruce Springsteen mogao bi prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, puštena je neslužbena obavijest da će Springsteen stići u sklopu europske turneje koja počinje 19. svibnja
Vidi originalni članak

Sudeći prema načinu na koji je najavljen koncert Justina Biebera, činilo se da bi, nakon nekoliko najava, ovog puta Bruce Springsteen mogao prvi puta nastupiti u Hrvatskoj. Naime, puštena je neslužbena obavijest da će Springsteen stići u sklopu europske turneje, koja počinje 19. svibnja u Lisabonu.

Vijest nije službeno potvrđena, a već je dio medija prenio demantij. Kažu, neće Boss u Zagreb, zbog navodno problematične sigurnosne situacije u regiji. Iako bi se moglo analizirati kakva je sigurnosna situacija u većem dijelu Europe, pa i na primjer u Beču, u kojem će svirati 7. srpnja.

Jedan od najpoznatijih glazbenika na svijetu, na turneji je kojom promovira reizdanje albuma, ‘The River’, originalno objavljenog još 1979. godine. The Boss je do sada prodao 120 milijuna primjeraka albuma, dobio je 20 Grammyja, dva Zlatna globusa i Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • funNo1 30.01.2016.

    ..ma...daj ajde,..kupujem kartu odmah...

  • nelson 7 29.01.2016.

    koliko sam čuo neće doći

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 29.01.2016.

    ma rekla kazala.ko i ja kad se s nekim dogovaram za kavu pa nikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare