To je to što me zanima!

Bruna iz 'Savršenog' privukla pažnju tetovažom između grudi pa otkrila kome ju je posvetila

Na svojoj posljednjoj ceremoniji ruža pojavila se u crnom odijelu ispod kojeg je nosila svileni top, zbog kojeg su mnogi primijetili tetovažu na neobičnom mjestu
Vidi originalni članak

U prošloj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', emitiranoj u ponedjeljak, ispala je kandidatkinja Bruna. Toni Šćulac na kraju svečane večeri za nju nije imao ružu, a njezin odlazak pogodio je brojne djevojke u vili. Ipak, ono čime je Bruna privukla pozornost u emisiji bio je bujni dekolte i tetovaža s brojem 35. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mini tetovaža koja se nalazi točno između Bruninih grudi zaintrigirala je publiku, a ona je za RTL otkrila o čemu je riječ.

- To je za mog najboljeg prijatelja koji je umro prije gotovo četiri godine - rekla je bivša kandidatkinja no, nije otkrila što taj broj znači. 

Bruna se na svojoj posljednjoj ceremoniji ruža pojavila u crnom odijelu ispod kojeg je nosila svileni top, zbog čega joj se i vidjela tetovaža.

NAPETA SITUACIJA U VILI Amru je zgrozila Elina izjava nakon spoja sa 'Savršenim': 'Mi smo intelektualno vodili ljubav'

Mnogi gledatelji su nakon njezinog odlaska iz vile na društvenim mrežama komentirali kako je 'nezasluženo ispala' i kako je Bruna puno bolja i ljepša od nekih kandidatkinja koje su ostale. 

- Gospodin savršeni ne vidi dalje od nosa i zato je tu gdje je. Olivera? Ne znam kome je ona interesantna. Bruna je najpametnija cura od svih njih, dobrica je i neiskvarena, a ostale nisu za komentar - napisala je jedna od gledateljica showa na Facebooku. 

IZBOR U 'SAVRŠENOM' ANKETA Tračerica Olivera, seksi Polina, Marija miss bezličnosti: Slažete li se s titulama cura?

- Bruna je prekrasna cura u svakom smislu te riječi - dodala je druga. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Nepravdo Izumri 06.04.2022.

    sviđaju mu se debele i celulitne,a imaju tek 30,kad rodi,ajme majko!

  • ludaluda 05.04.2022.

    to je broj koliko joj je bio dnevni limit

  • 05.04.2022.

    Možda cm???

Komentiraj...
Vidi sve komentare