Show

Komentari 34

Bruna iz 'Savršenog' privukla pažnju tetovažom između grudi pa otkrila kome ju je posvetila

Bruna iz 'Savršenog' privukla pažnju tetovažom između grudi pa otkrila kome ju je posvetila

Na svojoj posljednjoj ceremoniji ruža pojavila se u crnom odijelu ispod kojeg je nosila svileni top, zbog kojeg su mnogi primijetili tetovažu na neobičnom mjestu

U prošloj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', emitiranoj u ponedjeljak, ispala je kandidatkinja Bruna. Toni Šćulac na kraju svečane večeri za nju nije imao ružu, a njezin odlazak pogodio je brojne djevojke u vili. Ipak, ono čime je Bruna privukla pozornost u emisiji bio je bujni dekolte i tetovaža s brojem 35. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Mini tetovaža koja se nalazi točno između Bruninih grudi zaintrigirala je publiku, a ona je za RTL otkrila o čemu je riječ.

- To je za mog najboljeg prijatelja koji je umro prije gotovo četiri godine - rekla je bivša kandidatkinja no, nije otkrila što taj broj znači. 

Bruna se na svojoj posljednjoj ceremoniji ruža pojavila u crnom odijelu ispod kojeg je nosila svileni top, zbog čega joj se i vidjela tetovaža.

Mnogi gledatelji su nakon njezinog odlaska iz vile na društvenim mrežama komentirali kako je 'nezasluženo ispala' i kako je Bruna puno bolja i ljepša od nekih kandidatkinja koje su ostale. 

- Gospodin savršeni ne vidi dalje od nosa i zato je tu gdje je. Olivera? Ne znam kome je ona interesantna. Bruna je najpametnija cura od svih njih, dobrica je i neiskvarena, a ostale nisu za komentar - napisala je jedna od gledateljica showa na Facebooku. 

- Bruna je prekrasna cura u svakom smislu te riječi - dodala je druga.