To je to što me zanima!

Bruno u crvenim tangama šokirao je gay zajednicu...

Komičar obilazi Europu promovirajući svoj zadnji film. U Madridu je kao bik mahao repom i penisom dok je u Amsterdamu pokazao svoje stidne dlake
Vidi originalni članak

Sacha Baron Cohen (37) film o gay novinaru Brunu promovirao je u Madridu i Amsterdamu. Španjolskim žutim tepihom prošetao je u crnom kostimu bika s kojeg su visjeli dugački penis i rep. Društvo su mu pravila dva zgodna matadora. Pravu senzaciju priredio je u Nizozemskoj. Tamo se na premijeru u četvrti Crvenih svjetiljki dovezao na jet-skiju. Odjenuo je crni sako koji je otkrivao trbuh i stidne dlačice te hlače niskog struka iz kojih su virile crvene tange. Pokraj njega pozirala su tri polugola muškarca. Ovakav prizor šokirao je tamošnju homoseksualnu zajednicu. Ističu kako Bruno ne promiče njihova prava, nego se “sprda” na njihov račun.
- On na uvredljiv način zapravo promovira stereotipe - rekao je Rashad Robinson, predsjednik gay i lezbijske zajednice. Kako je riječ o kontroverznom filmu, u Velikoj Britaniji su ga zabranili mlađima od 18 godina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ICE_MAIDEN 20.06.2009.

    meni je smijesna reakcija gay zajednice...sta je njih moguće sokirati...gay plp sick plp....

  • LET 2 20.06.2009.

    Lik je zakon,a što se tiče gejeva,ponekad mi izgleda kao da se i oni sami sprdaju na svoj račun,naročito kad ih vidim po onim paradama na tv-u u raznim oblekicama.Bruno je za njih muževan ko terminator!

  • fzd 20.06.2009.

    svaka mu čast, ko jebe pedere, neka pocrkavaju svi odreda

Komentiraj...
Vidi sve komentare