To je to što me zanima!

'Brzi i žestoki 8' nadmašili su i 'Ratove zvijezda: Sila se budi'

Osmi nastavak 'Brzih i žestokih' odjurio je na vrh top ljestvica diljem svijeta i s prvog mjesta po zaradi srušio je hit iz 2015. godine, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'
Vidi originalni članak

Interes publike za nastavcima sage 'Brzi i žestoki' nikad nije bio veći i franšiza nikad nije bila popularnija nego sada, a pokazatelj je i obaranje nekoliko rekorda u vikendu otvaranja. Najnovije poglavlje jednog od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena: 'Brzi i žestoki 8' u prvom tjednu prikazivanja u hrvatskim kinima ostvario je rezultat od impresivnih 70.100 gledatelja što je najbolji rezultat franšize 'Brzi i žestoki' u nas.

Svakako je zanimljiva i činjenica da su 'Brzi i žestoki' ostvarili daleko bolje otvaranje od zadnjeg filma iz serijala 'Ratovi zvijezda' - 'Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda', kojeg je u prvom tjednu prikazivanja pogledalo nešto više od 47.000 gledatelja u Hrvatskoj.

Film Brzi i žestoki 8 prikazuje se u hrvatskim kinima u distribuciji Blitz film i video, a možete ga pogledati u najprestižnijim IMAX i 4DX formatima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pingpong 26.04.2017.

    film je relativno loš iako ne katatrofalan, ali lošiji od prethodnika koji je najbolji iz franšize.

  • LukasAbramovich 20.04.2017.

    Ti brojevi za CineStar nisu bas sasvim tocni....ja sam ga u Cinestaru gledao tri puta u pet dana...

  • P0WK 18.04.2017.

    Jadno, jadnije to bolje za publiku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare