To je to što me zanima!

Bubimir, Bubimir, Bubimir: Sve je bila laž, ne dolazi nastavak

Nakon što se probio na veliko tržište i izašao iz domene 'amatera', Tim Burton oduševio je sve svojim originalnim uratkom 'Bubimirom'. Stiže li nam nastavak tog klasika?
Vidi originalni članak

Glasina koja se u zadnjih nekoliko dana pojavljuje diljem interneta stigla je do svojeg konca. Nakon što je u petak objavljeno da bismo mogli dobiti drugi dio kultne i poprilično hvaljene priče o 'Bubimiru', vijesti ravno iz usta predstavnika Tima Burtona otkrile su neke druge činjenice.

Originalno je rečeno da je Tim Burton osobno potvrdio oduševljenje idejom te da bi se i Michael Keaton, a i Winona Ryder mogli vratiti u film. No najnovija izjava opovrgava sve to.

- Tim Burton nije potvrdio 'Bubimira 2' jer film nije u razvoju. Cjelokupan Timov fokus trenutačno je na 'Miss Preegrine’s Home For Peculiar Children',  kojeg u kinima očekujemo krajem rujna ove godine, a potom se namjerava posvetiti igranom filmu o sloniću Dumbu - izjavio je redateljev predstavnik.

'Bubimir' (originalno 'Beetlejuice') je Burtonova originalna komedija s Michaelom Keatonom u glavnoj ulozi, u kojoj glumi 'istjerivača ljudi'. Film je na budžetu od 15 milijuna dolara zaradio 73 milijuna i započeo je poprililčno uspješnu franšizu s animiranim filmovima, a i tematskim parkom unutar studija Universal.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • xenaa 15.03.2016.

    Aj sretno Timu Burtonu sa njegovim "Miss Preegrine’s Home For Peculiar Children" ali samo je jedan BUBIMIR!

  • Anna_9 15.03.2016.

    tim b.je jedan od najvecih mozgova koje sam ikad vidila. svaki film sam pogledala min 4 puta i opet cu! svaka cast sta je zadrzao kroz tolike godine rada svu onu pocetnicku ludost i nestasluk. bravo tim! obozavam njegove radove i nadan se iskreno da cemo nastavak bubimira ipak uskoro gledat. steta bi bila da je magija tu zaustavi <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare