Obavijesti

Show

Komentari 5

'Ovo ne može biti dobro' kaže Johnny Depp, a mi se slažemo

'Ovo ne može biti dobro' kaže Johnny Depp, a mi se slažemo
7

Premda su nastavci mnogih filmova potrebni, a neki su i nadvisili prethodnike, u ovom slučaju se uistinu moramo upitati zašto se krenulo sa snimanjem ovog filma

VIDEO

Disney je izbacio novi televizijski foršpan za još jedan od mnogih nastavaka koji će izaći ove godine - 'Alisa s one strane ogledala'.

U ovom dijelu Tim Burton, koji je režirao donekle zanimljiv film iz 2010., 'Alisu u zemlji čudesa', je samo producent, tako da vjerojatno u filmu neće biti njemu svojstvene začudnosti. Stoga moramo biti iskreni i reći da osjećamo jednu dozu skepse prema ovom filmu.

Značajan problem s filmom je i njegova zamjena u ulozi redatelja - James Bobin. Bobina trenutačno znamo isključivo po dva filma, i to 'Muppetima' i 'Muppetima u bijegu'. Doduše, mora mu se priznati da je radio i na seriji 'Ali G', no je li to dovoljno da snimi ovakav film?

 

YouTube/Screenshot

 

Osim tog pitanja, postavlja se i pitanje - treba li nam ovaj nastavak? Od svih nastavaka koje ćemo dobiti tijekom 2016. godine, ovome bismo jedinom dali jedinicu iz nužnosti i poslali ga natrag. Tako da, kada pogledamo redateljevo iskustvo, i kada razmislimo treba li nam nastavak priče koja je dovoljno smisleno završila da je nastavak teško opravdati ičime osim potrebom da se zgrne još malo novca, stvarno ne znamo zašto se ovaj film snima.

Kao i u prethodnom dijelu, Johnny Depp opet će utjeloviti Tarranta Hightoppa, Ludog klobučara, dok će Alisu još jednom glumiti Mia Wasikowska . Uz njih u nastavku će se opet pojaviti i Helena Bonham Carter kao Crvena Kraljica, a i Anne Hathaway kao Bijela kraljica. Nova imena u serijalu su poznati Sacha Baron Cohen kao ‘Time’ i Rhys Ifans kao Zanik Hightopp, otac Ludog klobučara.

Glasove u filmu daju Stephen Fry , Toby Jones i nedavno preminuli Alan Rickman .

VIDEO

 

Film u kina stiže krajem svibnja ove godine , što znači da ga u isto to vrijeme možete i pogledati u BlitzCinestar kinima .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode