To je to što me zanima!

Bubnjar je krivo svirao: Pjevač mu je bacio bubnjeve s bine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naš bubnjar ne svira najbolje večeras. Ne znam gdje je je**** problem. Sam ću ovo završiti, objasnio je pjevač benda svoju reakciju publici koja ih je slušala u Jerseyu
Vidi originalni članak

Dečki iz benda prošli vikend nastupali su u Jerseyu. Pjevač 'The Atarisa' u jednom trenutku je poludio i napao svog bubnjara. Bacio je na njega gitaru, a kad je bubnjar nastavio sa sviranjem, Kris Roa je i njegove bubnjeve bacio s pozornice. Nije mu se svidjelo kako bubnjar svira. 

- Naš bubnjar ne svira najbolje večeras. Ne znam gdje je je**** problem. Sam ću ovo završiti - objasnio je pjevač benda svoju reakciju publici. 

- To je je**** sramotno. Nisam mogao to podnijeti. Ispričavam se, ali imam granicu do koje mogu nešto podnijeti. Nadam se da će dečki razumjeti. Sranja se događaju - izjavio je Kris te ubrzo nakon nastupa objavio  video u kojem se ispričava zbog svoje reakcije te objašnjava kako je njegov bubnjar puno popio prije koncerta. 

- Volio bi da sam se drugačije podnio situaciju, ali dajte. To je rock 'n' roll - zaključio je Kris Roa. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • irinn 11.10.2012.

    Kakvo odvratno bahato ponašanje, pa ok, možda je čovjek zakazao taj dan iz kojeg god razloga, ovo bacanje stvari i bubnjeva je ponižavajuće.Pa valjda su jednako važni svi članovi benda, ovaj gitarist misli valjda da je bubnjar najamni radnik!

  • triangle 10.10.2012.

    Kako se lik raspričao u toj isprici ko da je pobio pol susjedstva...u svakom slučaju predobar PR za bend.

  • djuro 1971 10.10.2012.

    tak je nekak Bara meni nahitala tanjure i lonac sa grah-ričetom, prije nek je otišla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare