To je to što me zanima!

Buckinghamska palača otkazala tradicionalnu smjenu stražara

Postavljen je znak ispred palače gdje se inače održavaju vježbe straže kako bi se turistima dalo do znanja da su otkazane
Vidi originalni članak

Otkazana je tradicionalna ceremonija smjene straže koja je u petak ujutro trebala biti ispred Buckinghamske palače. Ova informacija dodatno zabrinjava britansku javnost, nakon vijesti o pogoršanom zdravstvenom stanju kraljice Elizabete II. (96).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postavljen je znak ispred palače gdje se inače održavaju vježbe straže kako bi se turistima dalo do znanja da su otkazane.

U četvrtak su javili iz Buckinghamske palače kako se kraljica Elizabeta II. trenutačno nalazi pod liječničkim nadzorom u škotskom dvorcu Balmoral.

ODLAZAK ELIZABETE II. Cijeli svijet oplakuje kraljicu: Eiffelov toranj ugasio svjetla, a Empire State Building ljubičast

- Nakon daljnje procjene jutros, kraljičini liječnici su zabrinuti za zdravlje Njezinog Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom - piše u priopćenju Buckinghamske palače.

Članovi kraljevske obitelji stigli su u Škotsku kako bi bili uz nju. U dvorcu Balmoral u Aberdeenshireu zasad su princ Charles i Camilla, a na putu prema tamo su prinčevi William i Harry te Meghan Markle. Dolaze i vojvoda od Yorka Andrew te grof i grofica od Wessexa, Edward i Sophie, dok je princeza Anne već u Škotskoj gdje je imala obaveze.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare