To je to što me zanima!

Buckinghamska palača: Stiže nam još jedna kraljevska beba

Najstarija unuka britanske kraljice Elizabete II., Zara Phillips i njezin suprug Mike Tindall, očekuju prvo dijete. Beba će biti četvrto praunuče kraljice Elizabete
Vidi originalni članak

I dok svijet s nestrpljenjem očekuje vijest o rođenju prvog djeteta princa Williama i Kate Middleton, iz Buckinghamske palače u ponedjeljak je potvrđeno da krajem ove godine stiže još jedna kraljevska beba. Najstarija unuka kraljice Elizabete II., Zara Phillips (32) i njezin suprug Mike Tindall (34), očekuju prinovu. 

- Gospođa i gospodin Tindall su veoma uzbuđeni što mogu priopćiti kako će postati roditelji. Prinova bi trebala stići oko Nove godine, a obje obitelji su jako sretne zbog radosne vijesti - stoji u priopćenju. 

Beba će biti treće unuče princeze Anne, a četvrto praunuče kraljice Elizabete. Profesionalna jahačica i osvajačica zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu, ragbijaša je upoznala 2003. godine u Australiji. Par se vjenčao 30. srpnja 2011. godine u Škotskoj.

Buntovna Zara nikada nije previše držala do pravila, a javnosti je najviše poznata po brojnim skandalima. Nakon udaje je napravila presedan i postala prva pripadnica kraljevske obitelji koja nije uzela suprugovo prezime. Sportaš Mike smirio je razuzdanu Zaru koju su mediji zbog ne baš primjerenog ponašanja u mladosti nazvali i 'crnom ovcom' kraljevske obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nata callahan 09.07.2013.

    ona je jedna od rijetkih lijepih britanki, a on izgleda kao stariji brat waynea rooneya

  • lilyam 09.07.2013.

    sad će joj bit muka pa će se o tome pisat danima, nedaj bože da završi u bolnici pa da se netko mora ubit zbog njih

  • kung fu panda 08.07.2013.

    neka djece treba napuniti tu palaču

Komentiraj...
Vidi sve komentare