To je to što me zanima!

Buduća mama Neve: 'Žao mi je što neću biti u novoj sezoni...'

LJUBAV JE I DALJE NA SELU Posljednjih sedam sezona dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' bile su za pamćenje. Ipak, postoje trenuci koji su doslovno bili priča za sebe
Vidi originalni članak

Mihael Sklizović i njegova odabranica Sara Hrnčić upoznali su se, zaljubili i zaručili upravo u popularnoj emisiji, a danas odgajaju svog jednogodišnjeg sinčića Bornu. Iako se par nije još vjenčao, proživljavaju najsretnije trenutke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svima bih preporučila da se prijave u emisiju, pišu pisma ukoliko im je netko 'zapeo za oko', jer je to uistinu jedno predivno iskustvo. Naposljetku, ni sami ne znate hoće li baš ta osoba biti ona prava - rekla je Sara za RTL.

Osim Mihaela i Sare, mnogi pamte i zgoda u kući simpatičnog Gorana Žige i najpoznatijeg brka cetinskog kraja, ali i Nevenke Bekavac, koja je dvije sezone za redom tražila svoju pravu ljubav. Iako ju nije pronašla u emisiji, popularna Neve, nakon duge potrage za pravom ljubavi, uplovila je u bračnu luku sa svojim odabranikom, Sinjaninom Zvonom Petričević, s kojem čeka sina, malog alkara.

- Mislim da će se sin zvati Tomislav. To je pravo hrvatsko ime i sviđa mi se. No, da ne čekam dijete, sigurno bi se opet prijavila u novu sezonu emisije. Moram reći da mi je žao što neću biti u osmoj sezoni, no tko zna… - zagonetna je Nevenka.

Osim Neve, bivša farmerica Sandra Blažina također je tražila ljubav u zadnje dvije sezone, te joj se u posljednjoj i sreća nasmiješila, jer je upoznala Tina Mirta. Preporuku za prijavu u emisiji dala je i svom bratu Dinu Blažini, koji je ugostio tri djevojke u rodnom selu Durlince.

Prošlogodišnju sezonu, definitivno je obilježio i fatalni 31- godišnji Alojz Kanceljak. Iako se Alojz, ili kako ga još zovu 'Zagorski Putin', pred kamerama showa 'Ljubav je na selu' zaručio s krojačicom Snježanom Strugar, trenutno uživa u sretnoj vezi s 18-godišnjom Monikom Peček.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ubi.se.od.posla 18.05.2017.

    Ma ti mozes i s trbuhom u svaku sezonu. Zao mi jedino dijeteta s takvom majkom

  • Gumiberica 18.05.2017.

    Nevu za voditeljicu!!!!!

  • 18.05.2017.

    kaže meni neki dan jedna stara cura: "Pa čak se i Neve udala a ja ne mogu". al stvarno, kad je pogledaš (Nevu) pitaš se tko je normalan to moga oženit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare