To je to što me zanima!

Buduća princeza je osamljena: William mi očajnički nedostaje

Kate Middleton (30) jedva čeka da se princ William (29) vrati s Faklandskog otočja gdje je otputovao prije četiri tjedna kao pilot RAF-a. Izjavila je da joj jako nedostaje
Vidi originalni članak

Iako je u posljednje vrijeme zauzeta brojnim službenim dužnostima, vojvotkinja od Cambridgea ne krije da joj očajnički nedostaje suprug. Kate Middleton (30) priznala je da jedva čeka da se princ William (29) vrati s Faklandskog otočja gdje je otišao kao pilot RAF-a.

S kraljicom Elizabetom Kate je nedavno posjetila Leicester povodom kraljičinog dijamantnog jubileja, odnosno, njezinih 60. godina na tronu. Prema pisanju britanskih medija tom prilikom je nasmijanu Kate jedna od uzvanica pitala kako je princ Wiliam.

- Dobro je, no očajnički mi nedostaje - rekla joj je buduća princeza.

William je na Faklandsko otočje otputovao prije četiri tjedna i na njemu će se zadržati još dva tjedna. Zbog njegova odlaska par nije zajedno proveo ni svoje prvo Valentinovo. No princ nije zaboravio na suprugu pa joj je na Dan zaljubljenih poslao čestitku i buket cvijeća.

Ovo nije prvi put da je Kate progovorila o tome koliko joj William nedostaje. Prošli mjesec časopis New! je objavio kako je Kate izjavila da joj William strašno nedostaje svaki put kada otputuje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • feba 10.03.2012.

    Jel to nova Diana?

  • durango11 09.03.2012.

    koja vijest

  • lronaleonić 09.03.2012.

    Bilo bi žalosno da joj ne nedostaje muž nakon pola godine braka. No mora se ona pripremiti na svakakve situacije. Ja mislim da njezin život nema veze s našim poimanjem života princeze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare