To je to što me zanima!

Budućoj princezi K. Middleton vjenčanicu šije Dianin dizajner

KRALJEVSKO VJENČANJE Kate Middleton vjenčanicu će kreirati Britanac Bruce Oldfield. On je bio omiljeni dizajner i Williamove majke, pokojne princeze Diane...
Vidi originalni članak

Britanski princ William (28) u travnju će se u katedrali Westminster Abbey vjenčati za Kate Middleton (28). Buduća princeza, kažu bliski izvori, već je odabrala vjenčanicu britanskog dizajnera Brucea Oldfielda.

- Bila je pod strašnim pritiskom jer je željela nositi haljinu domaćeg dizajnera, a na kraju se odlučila za Brucea jer joj se njegov rad najviše sviđa - otkrio je izvor za britanski Telegraph.

Oldfield je bio omiljeni dizajner i Williamove majke, pokojne princeze Diane. Iako na vjenčanju nije nosila njegove kreacije, Diana je često odijevala njegove haljine. Bruceove haljine obožavaju i holivudske glumice Kate Winslet, Angelica Huston i Helena Bonham Carter. Kate i William nakon vjenčanja živjet će na njegovom posjedu u južnom Walesu jer princ tamo radi kao pilot helikoptera. U vezi su osam godina, a zaručili su se u listipadu u Keniji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gđa78 14.12.2010.

    Ajajaj,28 god-obaveza ko u priči,uštogoljeni život,nema razuzdanih djevojačkih zabava,disanje na kapaljku,pazit na svaki pokret u javnosti,svaku riječ odvagnut prije nek zine,nema majica do pupka,oblači sa ko njegova baka.....brrrrrrrrr-katastrofa.....

  • mookie 14.12.2010.

    Ima nesto toplo u njenom osmjehu... Sretno joj...

  • avokado_1 13.12.2010.

    brrrr...reptili..)

Komentiraj...
Vidi sve komentare