To je to što me zanima!

Bujna Claudia osvrnula se na jučerašnju utakmicu Vatrenih, ali u prvi plan ipak pali aduti

Kao i svakog puta dobila je hrpu komplimenata. 'Bože kako su lijepe', 'Volio bi ih vidjeti u cijelosti', 'Lutka', 'Prelijep osmijeh', 'Prekrasna si', 'Grr', 'Ljepotice', 'Nema ti ravne', pisali su joj pratitelji u komentarima
Vidi originalni članak

Hrvatska - Kanada je bila odlična utakmica! 4-1 za Hrvatsku, pa evo da vas počastim ovom slikom, napisala je Claudia Rivier (25), slavonska influencerica sa zagrebačkom adresom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je u uskoj crnoj haljini s velikim otvorom kod grudi kao i prije nekoliko dana. Ovog puta je na bujnom poprsju imala samo traku s hrvatskim te kanadskim motivima. Jedva je pridržavala atribute za koje tvrdi da su prirodni.

Kao i svakog puta dobila je hrpu komplimenata. 'Bože kako su lijepe', 'Volio bi ih vidjeti u cijelosti', 'Lutka', 'Prelijep osmijeh', 'Prekrasna si', 'Grr', 'Ljepotice', 'Nema ti ravne', pisali su joj pratitelji u komentarima.

POSTALA SENZACIJA ZBOG GRUDI Bujna Slavonka Claudia objavila vruću fotografiju u znak podrške Vatrenima: Sve je skoro ispalo

S obzirom na to da se neprestano komentiralo jesu li Claudijine grudi prave ili nisu, krajem lipnja napravila je ultrazvuk i priložila nam nalaz kao dokaz. 

- Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi - rekla je tada. Doktor koji ju je pregledao rekao je da se radi o prirodnim grudima. 

- Riječ je o zdravim i normalnim dojkama u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno 'kao od majke rođeno' - otkrio je doktor prilikom pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • josipcool 29.11.2022.

    Ajoj pa kaj je ovo???????ovo je tako gadno😱ovu nebi j.... niti sa stapom😷😱

  • 29.11.2022.

    ali ovo vec granici sa dnom i sto je najgore sutra nekim generacija postavljaju ‘standarde’

  • the only one 29.11.2022.

    Sve više će biti nasilja nad ženama uopće ,jer ovakve i njoj slične prodaju maglu na internetu ,i Vi ste za to jednako zaslužni jer to objavljujete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare