To je to što me zanima!

Bujna Kim pokazala je figuru nakon porođaja, seksi vam je?

Kroz prorez na haljini provirivala joj je noga, a znatno bujnije grudi vidjele su joj se kroz prozirni gornji dio haljine. Starleta sad ponovno nosi vrtoglavo visoke štikle
Vidi originalni članak

Nakon što je 15. lipnja rodila kćer North West, Kim Kardashian (32) viđali smo samo u ležernim izdanjima - trenirkama, širokim hlačama i košuljama, tajicama u kombinaciji s tunikom... Starleta je sada, tri mjeseca nakon porođaja, odlučila ponovno pokazati svoje slavne obline. 

Kim je s partnerom Kanyeom Westom (36) bila u Parizu na Tjednu mode. Reviju Givenchyja gledala je u jako seksi izdanju. Odjenula je crnu Givenchyjevu haljinu koja ima prorez do bedra pa je cijelo vrijeme pokazivala lijevu nogu. Gornji dio haljine je proziran pa su joj se isticale grudi koje su sada znatno bujnije nego prije. Obula je tamno ljubičaste štikle s remenčićima i visokom petom. 

Kim je pokazala da je punija linija nešto s čime se zna nositi i dobro joj stoji. Iako nije skinula sve kilograme nakupljene u trudnoći, ističe obline i koristi svaku priliku da se dotjera. 

Još ništa od seksi izdanja: Kim 'fura' trenirke i široke košulje

Idi na 24sata

Komentari 152

  • rain9 01.10.2013.

    da je rijec o zeni koju cete srest na ulici rekli bi debela a kim je za vas samo puna oblina. debela je i tocka.

  • gabriela-st2 01.10.2013.

    sexy su meni njezine silikonske grudi....mmm...

  • duje912 01.10.2013.

    Meni je Cloe najsexy...odma bi ju ženio!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare