To je to što me zanima!

Bujne grudi 'u izlogu': Starleta obukla samo tangice i 'mrežu'

U CENTRU PAŽNJE Reality zvijezda je odjenula ružičastu pletenu haljinu s prevelikim rupicama. S obzirom da nije nosila grudnjak, kroz 'odjeću' su joj provirile bradavice
Vidi originalni članak

Lateysha Grace (24) koja se proslavila u reality showovima kao što su Big Brother i 'The Valleys' stigla je na tulum Magazina Sixty6 u Londonu. Iako su tamo bile zvijezde poput Demi Moore, Grace je ipak uspjela biti u centru pažnje.

Za tu prigodu Lateysha je odjenula ružičastu pletenu haljinu s prevelikim rupicama. S obzirom da nije nosila grudnjak, starleti su kroz 'odjeću' provirile bradavice.

Na tulumu družila se s prijateljicom Erin Budinom. Djevojke su spremno pozirale fotografima.

Bujna ljepotica aktivna je na Instagramu. Tamo ima 'vojsku obožavatelja' koju svakodnevno časti fotografijama na kojima često pozira u seksi izdanju.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Antonio Bajs 09.04.2017.

    Baš me briga... http://istinomprotivlazi.com/novosti/1463-todoric-2015-ocistio-sve-hipoteke-sa-svoje-privatne-imovine-novac-skrio-vani-a-dugove-prebacio-na-tvrtke-koje-ce-sanirati-porezni-obveznici-plenkovic-pokusava-spasiti-lopove-tajkune-i-politicare-najodgovorne-za-stanje-u-drzavi

  • Blue sea 26.03.2017.

    Vjerujte mi, ja haljinu nisam ni primjetio. Meni je pogled bio usmjeren na puno lijepše stvari i mjesta.

  • 24.03.2017.

    evo uzora našim mladim curama. inače ovakvu veštu ne bi obukla niti za po kući (i to kad sam sama doma), bilo bi neugodno da mi ko ne pozvoni na vrata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare