To je to što me zanima!

Bundyji su ponovno zajedno: Ujedinili se poslije 17 godina

Christina Applegate, David Faustino i Ed O'Neill okupili su se kako bi bili uz kolegicu Katey Sagal koja je dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Katey Sagal (60), poznatija kao Peggy Bundy, dobila je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Bio je to odličan povod za okupljanje cijele ekipe serije 'Bračne vode'. Sedamnest godina nakon što je snimljena zadnja epizoda Sagal je pozirala s bivšim kolegama, Christinom Applegate (42), Davidom Faustinom (40) i Edom O'Neillom (68). Christina i David glumili su joj djecu Kelly i Buda, a O'Neill je utjelovio njezinog supruga Ala. 

- Činjenica je da sad izgleda bolje nego prije - pohvalila je Christina Katey. Cijela ekipa zajedno je pozirala i odlično su se zabavili. 

Za ulogu kućanice Peggy, Sagal je bila četiri puta nominirana za Emmy.  

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Mthesecond_ It_s ok 11.09.2014.

    http://bundy-online.blogspot.com/2013/01/dial-b-for-virgin.html Meni jedna od najjačih epizoda :) I dan danas je nisam zaboravio,i dan danas mi je jednako smiješna :) Jednako kao i sve ostale...Genijalci,genijalna obitelj (plus susjedi..Marcy i onaj njen :)...Nisam propuštao ni jednu epizodu...Nezaboravna serija..

  • Figaro_1 11.09.2014.

    Pogodite tko ima SVE epizode. Toliko sličnosti imam sa Alom da se osjećam kao dio obitelji.

  • ZoranGoran 10.09.2014.

    Rusi su napravili svoju verziju bračnih voda. Neznaš koja je bolja serija, američka ili ruska. Obadvije su zakon!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare