To je to što me zanima!

Buntovnik bez razloga: Justin Bieber kopirao Jamesa Deana

Problematični pjevač pozirao je dok je ležerno sjedio u bijeloj majici kratkih rukava i s cigaretom koja mu visi iz usta. Ujedno je otkrio i tetovaže na svojim rukama
Vidi originalni članak

Za svoj zadnji selfie koji je objavio na Instagramu, Justin Bieber (20) inspiraciju je pronašao u pokojnom Jamesu Deanu. Pjevač je kopirao pozu legendarnog glumca. 

Pozirao je dok je ležerno sjedio u bijeloj majici kratkih rukava i s cigaretom koja mu visi iz usta. Ujedno je otkrio i tetovaže na svojim rukama. Pokušao je iskopirati čak i frizuru.

- Ne pitajte me zašto pušim, jer ne pušim. Ovo je inspirirano Jamesom Deanom - napisao je pjevač pored fotografije. 

Riječ je o sceni iz filma 'Buntovnik bez razloga' u kojoj je Dean utjelovio problematičnog mladića Jima Starka. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nina03 29.03.2014.

    aj ne lažite, prvo se raspitajte o točnim podacima a ona komentirajte i objavljujte što god hoćete...justin je dobar, samo što vi to ne razumijete non-stop ga pljujete umjesto da se stavite u njegovu poziciju pa bi vidjela kako bi se vi osjećali -.-

  • Adisibila 24.03.2014.

    Ego na djelu

  • ojdimidojdimi 23.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare