To je to što me zanima!

Burnać je ukrao stil Zlatka Suca: 'Ne furam imidž Isusa'

KAO JAJE JAJETU Pjevač je objavio singl ‘Rana jesen miriše’ s Matijom Dedićem, a fanove je iznenadio novim imidžem te dugom kosom i bradom poput karizmatika
Vidi originalni članak

Mislite da imam neki Isus Krist’ imidž? Ma ne, samo sam pustio kosu jer život je jedan, pa zašto bih stalno izgledao isto. Kosa je rasla i narasla, isto kao i brada, rekao je pjevač Mladen Burnać (47) na usporedbe sa Zlatkom Sucem (46).

Tko je spomenuti karizmatik glazbenik se jedva prisjetio, a napomenuo je kako je još u svojem prvom bendu Brze banane jedno vrijeme “furao” pankersku dugu frizuru. Pjevač se ne boji da će ga na cesti zamijeniti za Suca, poznatog i po besprijekornom imidžu.

Burnać je novi stil, koji neodoljivo podsjeća na onaj Zlatka Suca, predstavio na snimanju spota za pjesmu “Rana jesen miriše” s Matijom Dedićem. Pustio je dugu kosu, koju nosi na razdjeljak, a neki su čak pomislili da je riječ o perici, no riječ je o pravoj kosi.

Glazbenik je pustio i bradu koju je uredio poput karizmatika. Čak je nabacio i avijatičarske sunčane naočale poput Suca.

- Napravio sam nekoliko pjesama i s Arsenom, među njima je i ‘Jer ti ljubiš drugoga’. Arsen je nakon mene imao termin u studiju, čuo je pjesmu i beskrajno je nahvalio. Ja sam ga sramežljivo pitao želi li da to pretvorimo u duet, a on je pristao - rekao je rođeni Kninjanin.

Kaže da baš i ne sluša jazz, ali voli kombinaciju jazza i pop rocka, kakvu je napravio s Matijom.

- Ja sam ipak dijete novog vala i jugorocka. No Matiji sam se uvijek divio. Svira gospodski. Iako je virtuoz, uvijek je u službi pjesme i dodatno naglasi stihove svojom svirkom - kaže pjevač. Burnać ima pripremljenih dvadesetak pjesama koje planira puštati svakih nekoliko mjeseci, a najavljuje i duet s Milom Elegović.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Tigar 74 03.11.2017.

    Svatko sebe naziva pjevačem...

  • Linz 03.11.2017.

    Tko je ova individua ??? ............................... izgleda k'o Titova papiga Koki !!!

  • japanokinez 02.11.2017.

    I za tog sudiju i tog burnaca treba sa sobom nositi lavor ili neku kantu da rigoleto ne pljusne na pod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare