To je to što me zanima!

C. Dion: U posebnom ormaru čuvam svojih 3000 pari cipela

Svoj luksuzni dom na Floridi pjevačica prodaje za 71 milijun dolara, to jest 404 milijuna kuna. U njemu trenutačno skriva velik broj cipela koje jednostavno obožava
Vidi originalni članak

Tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, kanadska pjevačica otkrila je da u svom raskošnom domu na Floridi ima pozamašan broj cipela. 

Riječ je o 3000 pari cipela. Dom je stavljen na prodaju i Celine Dion (45) za njega traži 71 milijun dolara, to jest 404 milijuna kuna, no cipela se ne misli riješiti.

- Za njih imam prekrasan ormar jer i sama znaš koliko sam luda za tim cipelama - bila je iskrena pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 11.09.2013.

    that house!!!

  • maya_sb 11.09.2013.

    ja stvarno obozavam cipele,i kupim kada god mogu,ali sta je previse previse je....bolje da je dala tih para, sto je potrosila uzalud na cipele jer nije znala sta bi s novcima,dala onima u africi koji hodaju bosi i što je najzalosnije,sami si rade obuću od čega god mogu....stvarno ne razumijem te "bogatunčiće"...pohlepa ljudska!

  • julia73 11.09.2013.

    zaradila je lovu to ne dvojimo, ali imati 3000 pari cipela je gadljivo, i meni iz moje ženske perspektive...kao prvo većinu će baciti jer nemogu one dugo stajati ako se ne nose, kao drugo moda se mjenja, da nosi svaki dan druge treba joj godine i godine da ih iznosi,.....bolje da je donirala i uzela neko djete da ga obrazuje ako već ne zna kud će sa lovom

Komentiraj...
Vidi sve komentare