To je to što me zanima!

C. Ronaldo zaveo suprugu multimilijunaša iz Engleske

John Haynes posumnjao je da ga supruga vara. Unajmio je privatnog detektiva i od njega dobio fotografiju supruge i Cristiana Ronalda na večeri
Vidi originalni članak

Vezu Cristiana Ronalda (23) i Ukrajinke Alyone otkrio je njezin suprug, britanski multimilijunaš John Haynes (50). Posumnjao je da ga njegova 25 godina mlađa supruga, koju je našao preko interneta, vara. 'Prekopao' joj je mobitel i u njemu pronašao 300-tinjak poruka od stanovitog Ronalda.
- Mislio sam da je vrtlar. Poruke su totalno nepismene, kao da ih je pisalo dijete - kaže John Haynes. Unajmio je privatnog detektiva, koji ih je snimio na večeri.
- Poludio sam. Zvao sam Ronalda da ga pitam zna li da je ona u braku, no odbijao mi je pozive i nije mi odgovarao na poruke - priča John, koji je ženu avionom poslao natrag u Kijev. Poslije je čuo kako se vratila u Manchester i da je s nogometašem.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mekana 08.12.2008.

    Plakati će ravaku za Ronaldom,a najviše što će shvatiti da malo fukanja sa njim nije vrijedno rastave braka od bogatuna.

  • svi_smo_doma 08.12.2008.

    Koji jad i bijeda! Nogometaš nepismen i glup, ali mlad i bogat. Cura najodvratnija sponzoruša, preko interneta našla bogatog ali starog (a što može kad Ronaldo ne zna što je internet) - sad bi joj pasalo prebacit' se na mladog, ali nećeš! Glupi nogometaš mijenja žene češće nego kopačke! E crnjak...

  • audrey 08.12.2008.

    koju ona ima memoriju u mobitelu kad joj je muz nasao vise od 300 poruka samo od Ronalda :-)))...axlica-mozda tebi i odgovara netko na razini dvogodisnjaka???

Komentiraj...
Vidi sve komentare