To je to što me zanima!

Caitlyn Jenner proslavila 69. rođendan u bikiniju s djevojkom

Caitlyn i njena 47 godina mlađa partnerica Sophia su u posljednje vrijeme nerazdvojne, a navodno su se već zaručile i žive zajedno na Jennerinom kalifornijskom imanju...
Vidi originalni članak

Caitlyn Jenner je proslavila svoj 69. rođendan u Meksiku na plaži Los Cabos sa svojom djevojkom Sophia Hutchkins (22). Fotografi su ih uhvatili kako se kupaju i sunčaju u bikinijima u meksičkom resortu. Caitlyn je nosila bijeli kupaći kostim, kojeg je kombinirala s velikim šeširom, sunčanim naočalama i parom dijamantnih naušnica. 

Caitlyn i Sophia su u posljednje vrijeme nerazdvojne, a navodno i žive zajedno na Jennerinom imanju u Malibuu. Njihov odnos Caitlyn opisuje kao 'druženje majke i kćeri', ali prema pisanju tabloida Mirror zajedno su već nekoliko mjeseci, a šuška se da su se i zaručile.

- Njihov odnos je jako brzo postao ozbiljan. Caitlyn doista želi provesti ostatak života sa Sophijom bez obzira na veliku razliku u godinama. Nakon što je Jenner ostala bez podrške svoje obitelji ona se pokazala kao njezina najveća podrška - kazao je izvor blizak Jenner.

Caitlyn je prije promjene spola 2015. godine bila Bruce Jenner, otac šestero i očuh četvero djece. 

Nakon što je upoznala bivšu suprugu Kris Jenner pokušala je sakriti i potisnuti želju da postane žena. 

- Zaljubila sam se u nju. Kris i ja smo se vjenčali i pokušala sam to sakriti koliko sam mogla - nedavno je priznala Caitlyn. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sucurac1950 29.10.2018.

    inace ako ne znate i ova cura njena je prije bila musko pa eto,sad je jasnije,on je pedofil haha

  • user_204031 29.10.2018.

    Di je batina?

  • prdec 29.10.2018.

    Pa šta će mu sad cura? Jel nije ugradio minđu da ga može primat? Taj ne zna jel bi piškio ili bi kakio

Komentiraj...
Vidi sve komentare