To je to što me zanima!

Cajka otkrila kako je skinula 35 kila: Pila sam tablete i vježbala

Svi ostali koji lažno koristite moje ime za reklamu svojih proizvoda za mršavljenje, a ima ih, bit ćete tuženi. Ne nasjedajte na to, upozorila je Ana svoje pratitelje nakon što je otkrila kako je smršavila
Vidi originalni članak

Cajka Ana Nikolić (41) u posljednjih nekoliko mjeseci smršavila je više od 35 kilograma, ali sve do sada nije otkrila tajnu njezine sadašnje linije. Kružile su razne priče kako je Ana 'skinula' toliko kilograma, a ona je sad odlučila napokon javno reći kako je smršavila. 

- Dragi moji, da konačno stavim točnu na sve špekulacije - za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo tablete za mršavljenje u kombinaciji s treningom - otkriva Ana, koja je vježbala gdje god je stigla. 

Zbog puno izgubljenih kilograma, Ana je naišla i na neugodnosti.

- Svi ostali koji lažno koristite moje ime za reklamu svojih proizvoda za mršavljenje, a ima ih, bit ćete tuženi. Ne nasjedajte na to - upozorila je Ana svoje pratitelje. 

Već prije su srpski mediji pisali o Aninom načinu mršavljenja. Većinom su spominjali reguliranu prehranu i mukotrpno vježbanje, a njezina prijateljica je rekla kako je Ana pila i tablete, no tek sada je Ana to sama potvrdila. 

- Pored iscrpljujućih treninga i zdrave prehrane, Ana je pila i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice. I te pilule su joj dosta pomogle. Toliko je željela ponovno biti najbolja 'riba' na estradi i zatvoriti usta svima koji su je omalovažavali da je učinila skoro nemoguće: izgubila je čak 35 kilograma u manje od četiri mjeseca - ispričala je svojedobno Anina prijateljica za srpske medije.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sprangija 27.04.2020.

    Znate kak se zove guska koja plese?...djuska🤣🤣

  • 27.04.2020.

    Sve su one cajke, ne samo ova...

  • 27.04.2020.

    Bitno da je nekad bilo lijepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare