To je to što me zanima!

Čak četiri filma u kojima je Zoe Saldana glumila zaradila su više od 2 mlrd. dolara: 'Velika stvar'

Zoe se proslavila u filmovima 'Avatar', 'Osvetnici', 'Čuvari galaksije', 'Pirati s Kariba' i 'Zvjezdane staze'. U Avataru glumi Neytiri, neustrašivu ratnicu koja pod svoje uzima bivšeg marinca Jakea Sullyja
Vidi originalni članak

Zoe Saldana (44) jedina je glumila u četiri filma koja su zaradila više od dvije milijarde dolara diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je veliko postignuće i primjer savršene karijere koja održava čvrste izbore uloga koje su napravili Saldana i njezin tim - rekao je Paul Dergarabedian, viši medijski analitičar u Comscoreu, piše Los Angeles Times.

Zoe se proslavila u filmovima 'Avatar', 'Osvetnici', 'Čuvari galaksije', 'Pirati s Kariba' i 'Zvjezdane staze'. U Avataru glumi Neytiri, neustrašivu ratnicu koja pod svoje uzima bivšeg marinca Jakea Sullyja (Sam Worthington) i uči ga vještinama svog naroda Na'avi koji žive na planetu Pandora.

BEZ PARDONA Odbija seksističke uloge: Zoe Saldana je ljepotica sa stavom

'Avatar 2: Put vode' ušao je u uski krug filmova koji su u svijetu premašili zaradu od dvije milijarde dolara, objavila je specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations u nedjelju. S 19,7 milijuna dolara prihoda tijekom ovog vikenda (od petka do nedjelje) u Sjedinjenim Državama i Kanadi, u usporedbi s 31 milijun, koliko je zaradio prošli vikend, film Jamesa Camerona dominira na ljestvici najuspješnijih već šesti tjedan zaredom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dew2345 24.01.2023.

    e glumci su preplaćeni a ne nogometaši, danas svaki film ima predvidljiv kraj, što s nogometom nije slučaj

  • KARL_3 24.01.2023.

    Avatar je odličan ,Zoe podcijenja glumica...

  • sircus 24.01.2023.

    avatar nisam i necu gledati...8 putnik ili alien je ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare