To je to što me zanima!

Čak petero kumova: William i Kate krstili princezu Charlotte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Princeza Charlotte krštena je vodom iz rijeke Jordan, a nosila je repliku svilene i čipkaste haljinice kakvu nose kraljevske bebe na krštenjima još od 1841. godine
Vidi originalni članak


Princ William (33) i vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (33) krstili su svoju kćer Charlotte Elizabeth Dianu u crkvi svete Marije Magdalene u Sandringhamu. Bio je to prvi javni izlazak njihove četveročlane obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Sretna obitelj dolazi krstiti princezu Charlotte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malena princeza imala je petero kumova, a William i Kate za krštenje su odabrali crkvu u kojoj je krštena princeza Diana. Na privatnoj ceremoniji bilo je tek 30 uzvanika među kojima su kraljica Elizabeta II. (89), princ Philip, princ Charles i Camilla te Kateina obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Uzvanici na krštenju princeze Charlotte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je samo krštenje bilo u privatnosti, William i Kate su po prvi put u posljednje tri generacije kraljevske obitelji pozvali sve koji žele čestitati kraljevskom paru u dvorištu crkve. Okupilo se nekoliko tisuća ljudi.

Princeza Charlotte krštena je vodom iz rijeke Jordan, a nosila je repliku svilene i čipkaste haljinice kakvu kraljevske bebe nose na krštenjima od 1841. godine. Njezin brat George koji će uskoro napuniti dvije godine bio je odjeven kao i njegov otac William na krštenju princa Harryja (30).

Idi na 24sata

Komentari 40

  • svejedobro 06.07.2015.

    Slatka djeca :)

  • IsusBogSinBožji 06.07.2015.

    Kaj uopće predstavljaju oni? Žive na račun drugih i ništa ne rade. Ja bi to sve ukinuo!

  • vjeverica29 06.07.2015.

    bolesno do bola....ko da zive u ne znam kojem stoljecu unatrag....i samo narodu pare maznjavaju a englezi to na debelo ne kuze vec jos za njima i cmolje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare