To je to što me zanima!

Ćaleta-Car i supruga Adriana po drugi put izrekli sudbonosno da

Kao i prvi put, vjenčali su se u Dubrovniku, ali crkveno i s većim brojem uzvanika. Adriana je za drugi 'najvažniji dan u životu' izabrala bijelu haljinu s otvorenim leđima, a Duje crno odijelo
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car (25) i supruga Adriana Đurđević (30) danas su ponovili bračne zavjete i po drugi put izrekli sudbonosno 'da'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i prvi put, vjenčali su se u Dubrovniku, ali crkveno i s većim brojem uzvanika. Na prvoj svadbi imali su samo malu privatnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali samo članovi obitelj i najuži krug prijatelja, a vjenčao ih je matičar.

Adriana je za drugi 'najvažniji dan u životu' izabrala bijelu haljinu s otvorenim leđima. Kovrčavu kosu je raspustila, a šminka koju je imala na sebi bila je decentna. 

Duje Ćaleta-Car na sebi je imao crno odijelo i bijelu košulju. 

Uz sretne supružnike na vjenčanju je bio i njihov devetomjesečni sin Mauro. Naime, na prvom vjenčanju u svibnju 2021. godine Adriana je još bila trudna s malenim.

IMAJU SINA MAURA Duje Ćaleta-Car i supruga Adriana krstili prvo dijete

Poznate influenserice poput Pamele Badžek i Anamarie Raić također su stigle u Dubrovnik na glamuroznu svadbu nogometaša i Adriane, a uz njih i dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono Bašić.

Marko Pecotić Peco, pjevač Klape Iskon, mladencima i uzvanicima u crkvi je zapjevao Ave Mariu. Prije toga zabavljao je goste u Vrtu palmi u hotelu Excelsior, piše Dulist.hr.

Podsjetimo, supruga Ćaleta-Cara na Instagramu je nedavno podijelila fotografije s raskošne djevojačke zabave u Dubrovniku. Njezine najbliže prijateljice pripremile su joj zabavu iznenađenja.

- Hvala najboljim prijateljicama i seki na svijetu. U cijelom ludilu, žurbi, obavljanju tekućih stvari, one te prevare...'ma trebaš samo nešto probat 5 min i gotovo', a tamo sve one, čak su i haljinu i cipele pripremile. Sve emocije su tu. Volim vas - poručila je Adriana Ćaleta Car ispod objave na Instagramu.

Zabava je organizirana na terasi jednog luksuznog dubrovačkog hotela, a Adriana je od sreće čak i zaplakala.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • gasparinjo 06.06.2022.

    Prvi puta se nije dovoljno medijski popratilo. Glede mene mogu i deset puta.

  • 05.06.2022.

    Baš me zanima za koju godinu dok se usidri mala..Nećeš ti biti Car nu šonjo.🤣👍

  • ArminVanBuuren 04.06.2022.

    Zato i nije odigrao dobro, čuvao se za vjenčanje, gospodin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare