To je to što me zanima!

Ćaleta-Car iznenadio Adrianu: 'S tobom je dan najljepši san'

Da Duje zna uzvratiti i iznenaditi svoju odabranicu dokazao time što je uredio je njihov zajednički stan posebno za Adrianu. Pregršt rozih i bijelih balona, svjećica po cijelom stanu, večera, ali i čokoladna torta
Vidi originalni članak

Djevojka najmlađeg hrvatskog reprezentativaca, nogometaša Duje Ćaleta-Cara (22),  Adriana Đurđević napunila je 27 godina, a Duje se za tu prigodu jako potrudio. Svojoj dragoj priredio je romantično rođendansko iznenađenje, kojim se ona, naravno, pohvalila na svojoj društvenoj mreži.

- Doći doma i ugledati ovo...riječi su suvišne! Jednostavno hvala ti ljubavi što je s tobom svaki dan kao najljepši san. Hvala svima na iskrenim čestitkama - napisala je vidno oduševljena i nasmijana Adriana. 

Uredio je njihov zajednički stan posebno za nju. Pregršt rozih i bijelih balona bilo je posvuda, kao i svjećica po cijelom stanu.

Uz to Duje je odabrao jedno mjesto za sve darove i veliki buket od crvenih ruža, a na stolu ih je čekala večera, a nakon nje pristigla je čokoladna torta s prskalicom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isto je napravila i Dubrovčanka u rujnu za njegov 22. rođendan. Uredila je njihov zajednički stan posebno za njega, crvenih balona u obliku srca bilo je posvuda, a na podu su bile razbacane latice ruže i zapaljene svijeće kojima je napisala 'volim te'.

- Kiki sretan rođendan - napisala je uz video Adriana te ujedno otkrila i koji nadimak ona ima za svog Duju.

Nogometaš i pravnica su u vezi godinu dana, a nedavno su se preselili u Francusku zbog novog ugovora koji je Ćaleta-Car potpisao za nogometni klub Olympique de Marseille.

Budući da je više puta istaknula kako se veseli jednog dana biti u ulozi supruge i majke, novi bi zajednički život ovog para mogao rezultirati i nekim velikim životnim odlukama za ovu pravnicu i našeg nogometaša, koji su u vezi malo više od godinu dana.

- Mislim da od toga nema ništa ljepše u životu - rekla je Đurđević jednom prilikom za Story o majčinstvu. A dok se Duje privikava na novi klub i suigrače, izazovna se plavuša upoznaje s gradom na moru koji će joj neko vrijeme biti dom.

Mnogi su ih nogometaša i Adrianu, nazvali 'zgodnijom verzijom Meghan Markle (37) i princa Harryja (34)'. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • CarminaBurana 09.12.2018.

    Caleta-Car???

  • Gerrard26 08.12.2018.

    Propali nogometaš iznenadio svoju odabranicu, kako slatko...

  • 08.12.2018.

    Zgodan su par.. ali kad ponestane novca i svih tih lijepih stvari...ljubav puca i eto problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare