To je to što me zanima!

Ćaleta-Car umjesto u Bilice, požurio je djevojci u Dubrovnik

Feštu za Duju pripremit ćemo na igralištu. Bit će piva i roštilja jer smo vrlo ponosni na naše dijete i želimo ga što srdačnije dočekati, rekao je načelnik Josip Ćaleta-Car za Šibenski portal
Vidi originalni članak

Nakon osvojenog srebra i spektakularnog dočeka Vatrenih u Zagrebu, reprezentativci su se uputili svojim rodnim gradovima gdje su ih željno iščekivali prijatelji i obitelj. Imali su fešte u Karlovcu, Donjem Miholjcu, Varaždinu, Splitu i Zadru.

'KONAČNO ZAJEDNO' Adriana je stigla u Rusiju i pala u zagrljaj svom voljenom Duji

Dok su nogometaši slavili, njihov suigrač Duje Ćaleta-Car (21) najprije je sa svojom djevojkom, diplomiranom pravnicom Adrianom Đurđević (26) otputovao u njezino rodno mjesto, a ne svoje. Nakon što provede nekoliko dana u Dubrovniku, Duje će se u petak uputiti u Bilice, mjesto tri kilometra udaljeno od Šibenika, gdje će biti slavlje u njegovu čast. 

- Feštu za Duju pripremit ćemo na igralištu. Bit će piva i roštilja jer smo vrlo ponosni na naše dijete i želimo ga što srdačnije dočekati - rekao je načelnik Josip Ćaleta Car za Šibenski portal. 

Dok je u Dubrovniku, nogometaš se druži s Adrianinim prijateljima koje nije vidio mjesec dana, te se igra s kćerima njezine sestre Antonele. Par je u vezi godinu dana, a tijekom prvenstva Adriana je potegnula skroz do Rusije kako bi bodrila svog dragog i hrvatsku reprezentaciju. 

ADRIANA ĐURĐEVIĆ Skinula se: Cura Ćaleta-Cara u toplesu navija za nogometaše

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Marialoren 19.07.2018.

    lova cini cuda, Duje ne zeni se jos, mlad si... pogotovo za neku... tek ti je 21!!!

  • pinjokin_1 19.07.2018.

    dosadna si ženo sa tim naslikavanjem i zeljom za promociju. Kad si vec izabrala nogometasa iz velike ljubavi, onda nek ti Vanja Bosnić bude uzor. Inace svaki put zbog tebe dobijem potrebu za pražnjenjem debelog crijeva.

  • alexkler 19.07.2018.

    Svaki članak o curama nogometaša a ovoj uporno diplomirana pravnica Bavi li se time?Franka Batelic je isto diplomirala pravnica pa molim puni naziv,djevojka Vedrana Corluke,pjevačica i diplomirana pravnica ...Neka su sretni i voljeni i brate da se ne rastaju kao Vatreni 98

Komentiraj...
Vidi sve komentare