To je to što me zanima!

Cameron dirala grudi Christine Smith: Hoću i ja dvije takve!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U svom novom filmu 'Zločesta učiteljica' Cameron Diaz želi povećati svoje grudi. U jednoj sceni glumica oduševljeno mijesi grudi Playboyjeve zečice Catherine Smith
Vidi originalni članak

Cameron Diaz (38) često glumi 'otkačene' žene, a iznimka nije ni njen novi film 'Zločesta učiteljica'. U njemu je utjelovila ulogu učiteljice koja pokušava zavesti svog kolegu što je dovodi u niz smiješnih situacija. Film je režirao Jake Kasden, a uz Cameron, u filmu glume Justin Timberlake i Jason Segel.

Kako Diaz u filmu želi povećati svoje grudi, u ordinaciji kod plastičnog kirurga on joj dovede bivšu Playboyejevu zečicu Christine Smith da 'isproba' njeno poprsje. Nakon što je mijesila Christineine bujne grudi, Cameron se oduševila i rekla da hoće i ona dvije takve.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • NikolaMalić 27.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • verde-marina 18.07.2011.

    "I'l take two" too :))))

  • mrbajo 17.07.2011.

    na slici broj 4 ova izgleda ko neka utvara..šta će ti cice s takvom facom :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare