To je to što me zanima!

Camila Cabello pokazala obline na odmoru, a fanove je zbunila jer se našla s bivšim dečkom

Camila Cabello jednostavno "živi život" nakon prekida sa Shawnom Mendesom u studenom. Nekoliko dana nakon što je viđena u društvu bivšeg dečka, podijelila je fotografije u bikiniju
Vidi originalni članak

Pjevačica Camila Cabello (24) je na Instagramu je 10. siječnja podijelila fotografije u bikiniju sa svog odmora u Dominikanskoj Republici. "Nisam objavila slike jer sam hashtagirala kako živim život", napisala je pjevačica uz svoje snimke kako uživa u vožnji brodom u crnom kupaćem kostimu.

Nekoliko dana prije toga ponovno se susrela s bivšim Shawnom Mendesom (23) u Miamiju. Par je uočen kako šeće svog psa Tarzana 6. siječnja. Do susreta je došlo manje od dva mjeseca nakon što su prekinuli svoju romantičnu vezu, ali su obećali da će ostati "najbolji prijatelji".

Čini se da je Camila od tada uhvatila putnu torbu i već 10. siječnja je otputovala u Montanu, objavljujući fotke u plišanom kaputu, rukavicama i vunenoj kapici dok je pozirala na snijegu.

U međuvremenu, Shawn je iznio svoje osjećaje o njihovom prekidu u svojoj posljednjoj pjesmi "It'll Be Okay"  i osvrnuo se kako mu je teško na društvenim mrežama nakon njihovog razlaza.

POŽALIO SE FANOVIMA Shawn Mendes otvorio dušu nakon bolnog prekida: 'Sve ovo mi je trenutačno jako teško...'

- Trenutačno mi je malo teško s društvenim mrežama i s mojim odnosom s njima. Mislim da je, kada stvaram glazbu, krajnji cilj sjediti tamo i otkriti mi neku svoju istinu. I puno vremena kada pišem pjesme, obično koristim glazbu da dođem do tog mjesta u sebi - rekao je Mendes svojim obožavateljima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 12.01.2022.

    Sretni ljudi nemaju potrebu objavljivati heštegove da su sretni, dovoljno im je da to znaju. Joj da, lova je to...

  • Boem_1 12.01.2022.

    Nema obline nego je malo masnija. Cica nema, struk nema, noge izgledaju kao kod trudnice koja ima problema sa nakupljanjem vode. Za 24 god ispod prosjeka. Moram priznati da nase zene od 40 god bolje izgledaju.

  • 12.01.2022.

    pomale sise ima ostalo je ok, ljepa zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare