To je to što me zanima!

Camilla se oglasila po prvi put nakon smrti kraljice: 'Ta žena bila je usamljena, pamtit ću je'

Charlesova druga supruga, Camilla, trebala je imati titulu princeze kada njezin suprug preuzme vlast i bude kralj. Međutim, u veljači ove godine Elizabeta II. dopustila je da Camilla postane kraljica
Vidi originalni članak

Ona će zauvijek biti dio naših života. Imam 75 godina i ne mogu se sjetiti da je itko osim kraljice bio ovdje. Moralo joj je biti jako teško. Nije tada bilo premijerki ili predsjednica. Bila je jedina i morala je sama oblikovati svoju ulogu, rekla je Camilla, supruga kralja Charlesa III. To je prvi put da se oglasila nakon smrti kraljice Elizabete II., prenosi Mirror. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Opisala je kraljicu kao usamljenu ženu jer je oblikovala svoju ulogu u svijetu, kojim su vladali muškarci. Dodala je da će zauvijek pamtiti kraljičine oči i osmijeh.

NOVOPEČENA KRALJICA Mnoge je iznenadio glas kraljice Camille: 'Nisam očekivala ovo'

- Imala je te prekrasne plave oči koje su joj obasjale lice čim bi se nasmijala. Uvijek ću pamtiti njezin osmijeh. Taj osmijeh je nezaboravan - kaže Camilla.

U braku je s Charlesom 17 godina i smatralo se da nikad neće postati kraljica kada Charles sjedne na tron. Međutim, u veljači ove godine kraljica Elizabeta II. odlučila je drukčije. Povodom 70. obljetnice vladavine obznanila je da želi da Camillu zovemo kraljicom nakon što Charles postane kraljem.

Trebala je biti princeza, ali kraljevska obitelj procijenila je da bi javnost loše reagirala na to da Camilla preuzme titulu pokojne princeze Diane, tim više što je se smatra odgovornom za propast braka Lady Di i Charlesa.

'BDJENJE PRINČEVA' Kraljičini unuci držali su stražu oko njenog lijesa, princ Harry ipak je bio u vojnoj uniformi

Zato je sada ušla u povijest. Postala je prva kraljica koja iza sebe ima bivšeg muža i djecu iz prvog braka. Camilla je u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom rodila dvoje djece, Toma i Lauru, ali oni neće imati nikakve povlastice u kraljevskoj obitelji.

POGLEDAJTE UŽIVO IZ LONDONA: SVE JE SPREMNO ZA KRALJIČIN POGREB

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.09.2022.

    I dalje si samo preljubnica

  • Kud koji mili moji 18.09.2022.

    Pa i bolje. Puno djevojčica žele biti princeze. A da je Deva princeza, nijedna više to ne bi željela biti. Problem riješen.

  • nikolina26 18.09.2022.

    kolonijalisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare