To je to što me zanima!

Čapo osvojio zlatnu ulaznicu za finale, a Anja se razljutila: 'Pao mi je u očima, nije mu trebala!'

Ima siguran ulazak u finale, ali morao je uzeti i zlatnu ulaznicu, prigovarala je Anja, no Edo je smatrao kako su izgubili kompetitivnost i prije nego što su počeli odrađivati današnji izazov
Vidi originalni članak

Pao mi je u očima jer nam cijeli tjedan govori da ako bude zlatna ulaznica na izazovu, da će je prepustiti nekome drugome, požalila se Anja nakon što je Čapo pobijedio u velikom izazovu sezone u kojem su kandidati morali u sanjkama 700 metara uzbrdo vući težinu koju su izgubili tijekom showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anja je mislila da će Čapo dati nekome drugome priliku u velikom izazovu, a Edo joj je kazao da je sama kriva što je u tom smjeru razmišljala.

- Ima siguran ulazak u finale, ali morao je uzeti i zlatnu ulaznicu -  prigovarala je Anja, no Edo je smatrao kako su izgubili kompetitivnost i prije nego što su počeli odrađivati današnji izazov.

- Nadam se da će druga zlatna ulaznica biti moja - zaključila je Anja.

PROMIJENILA SE FIZIČKI, ALI I PSIHIČKI Matea u 'Životu na vagi' skinula 30 kilograma, a iskustvo bi opet ponovila: 'Najbolji potez ikad!'

Čapo se svima zahvalio na čestitkama te je kazao kako sve posvećuje svojoj obitelji te, prvenstveno, sestri.

- Poseban doživljaj i posebna sreća - gledam u jezero i držim svoju zlatnu ulaznicu. Jako sam ponosan na sebe i govorim si: Svaka ti čast, Čapo - bio je emotivan Slavonac, no Anja mu nije mogla prijeći preko toga.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • onazgg 16.11.2022.

    čapo ultra seljačina antipatična

  • Zemljotres 16.11.2022.

    Da nije tu ulaznicu osvojio Ćapo možda bi Anja! - ali jel bi bilo u redu da ona uđe u finale a Željka i Lara ne? Ovako je najpoštenije - ide Ćapo i Boris a išli bi tako i onako - pa neka se ovi što su ostali izbore svojim trudom i odricanjem.

  • Kukuriku22 16.11.2022.

    Anja može pobijediti u natjecanju u psovanju. Ima vokabular da joj svaki muškarac može zavidjeti. Nju čak boli k...

Komentiraj...
Vidi sve komentare