To je to što me zanima!

Cara Delevingne pojavila se na prvim slikama iz novog filma

Nevjerojatno dugotrajan, a i utjecajan francuski SF strip, 'Valérian et Laureline', napokon će dobiti i filmsku ekranizaciju koju je toliko dugo čekao, s Carom Delevingne u glavnoj ulozi
Vidi originalni članak

Redatelj Luc Besson objavio je na Twitteru post u kojem po prvi put vidimo glumce Dane DeHaana i Caru Delevingne u oklopima iz filma 'Valerian and the City of a Thousand Planets', koji se upravo snima.

Film se očito snima prema stripovskom predlošku kojeg su napravili pisac Pierre Christin i ilustrator Jean-Claude Mézières, 'Valerian'. Strip neprekidno izlazi još od 1967. godine, a u njemu pratimo pustolovine 'prostorno-vremenskih' agenata Valériana i Laureline. Kroz svojih skoro 50 godina izlaženja, strip je ostavio značajan utjecaj na pop kulturu i SF filmove, tako da njegovo djelovanje možemo vidjeti i u 'Ratovima zvijezda', 'Petom elementu', 'Avataru' i mnogim drugim filmovima.

Uz Caru Delevingne i Dane DeHaana u glavnim ulogama, Luc Besson najavio je da će u filmu glumiti i pjevačica Rihanna.

Sudeći prema slikama koje je Delevingne objavila na Instagramu, snimanje napreduje, pa je samo pitanje vremena kada će se krenuti na specijalne efekte, a od tog trenutka nas samo malo dijeli do objave prvog foršpana.

Cara Delevingne trenutačno je zaposlena 'Odredom otpisanih', a Dane DeHaan bavi se nezavisnim dramama.

Valerian bi u kina trebao stići sredinom srpnja 2017. godine. Što mislite, hoćemo li dobiti još jedan SF klasik poput 'Petog elementa' ili bismo mogli dobiti film poput 'Lucy'?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.03.2016.

    Taj Luc Besson sve što takne pretvori u govno tako i ovo...

  • Meško 25.03.2016.

    Atipaticnost level 1000.

  • Rafo 25.03.2016.

    Cara je super za tu ulogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare