To je to što me zanima!

Cara otkrila da je panseksualka: 'Volim sve, bez obzira na spol...'

Bila sam prestravljena i mislila sam da će me otac izbaciti iz kuće, a on je, naprotiv, bio divan kada je saznao za moju panseksualnost, ispričala je poznata glumica
Vidi originalni članak

Mjesec dana nakon što su manekenka i glumica Cara Delevingne (27) i glumica Ashley Benson (30) prekinule dvogodišnju vezu, Cara je otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti i otkrila da se deklarira kao panseksualna osoba. To podrazumijeva seksualnu, emocionalnu i duhovnu privlačnost prema osobama, bez obzira na njihov spol ili rodni identitet. 

- Mislim da ću uvijek ostati panseksualna. Nije mi bitno jesam li zaljubljena u njega, nju, ono... Ja se zaljubim u osobnost i to je to -rekla je Delevingne za Variety.

LANI SE VJENČALE Nije išlo: Cara i 'mala lažljivica' prekinule su dvogodišnju vezu

Razlog zbog kojeg je progovorila o tome tek sada je taj jer je odrasla u staromodnoj engleskoj obitelji. 

- Često sam govorila kako mi je homoseksualnost odvratna. Mislim da je to jednostavno bilo zato što nisam željela priznati tko sam. Nisam htjela uznemiravati svoju obitelj. Bila sam duboko nesretna i depresivna. Veliki je problem kada ne prihvaćaš ili ne voliš sebe - objasnila je i dodala kako se jako bojala da će joj otac zbog vijesti da voli žene imati srčani udar.

- Bila sam prestravljena i mislila sam da će me izbaciti iz kuće, a on je, naprotiv, bio divan kada je saznao za moju panseksualnost - tvrdi. Dodala je da i kao dijete nikad nije osjećala da pripada negdje.

ORIGINALNA ČESTITKA Cara Delevingne prijateljici Riti Ori pokušava polizati bradavice

- Jednom kada sam progovorila o svojoj seksualnosti, više ništa nisam skrivala. Osoba od koje sam se najviše skrivala bila sam ja sama - pojašnjava. Cara i Ashley potaknule su glasine da su u ljubavnoj vezi 2018. godine nakon što se ljubile u zračnoj luci u Londonu, a vezu su potvrdile godinu dana kasnije. 

U kolovozu prošle godine dvojac se i vjenčao. Proslavu vjenčanja nisu organizirale, već su se uputile u hotelsku sobu kako bi proslavile svoj prvi dan kao supruga i supruga.

- Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne što znače jedna drugoj - rekao je tada Michael Kelly, vlasnik kapelice u kojoj su se vjenčale. Dodao je kako su u potpunosti bile posvećene jedna drugoj te su imale veliki osmijeh na licu. No, čini se da njihova ljubav ipak nije izdržala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Trump Jong Un 05.06.2020.

    Zgodna si mala, šteta da te neka curka potroši 😕

  • Brick 05.06.2020.

    Bože svašta...

  • EmillePalka 05.06.2020.

    I da sam kojim slučajem žensko, volio bi isključivo žene. Jer, prekrasne su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare