To je to što me zanima!

Cardi B: Guza mi je 'curila' čak pet dana nakon injekcija filera

Reperica, koja je kao 16-godišnjakinja bila članica njujorške bande 'Bloods', nedavno je u emisiji Saturday Night Live potvrdila glasine da je trudna
Vidi originalni članak

To je bila najluđa bol ikada. Osjećala sam se kao da ću se onesvijestiti, ispričala je američka reperica Cardi B (25) za američki magazin GQ. Glazbenica je išla na injekcije filera na koje je potrošila oko 800 dolara (oko 4800 kuna), a na to se odlučila kada je saznala da ju je tadašnji dečko varao sa ženom koja ima, kako kaže, debelu i veliku stražnjicu. 

- Otišla sam u jedan podrum u New Yorku i ubrizgali su mi sredstvo. No nisu mi dali nikakvo anesteziju da stražnjica utrne i manje boli. Čak pet dana nakon tog tretmana guza mi je 'curila' - prisjetila se reperica. Osim što joj je dečkova prevara bila 'inspiracija' za povećanje stražnjice, shvatila je kako i njezine bujnije kolegice u striperskom klubu dobivaju više pozornosti i napojnica od mušterija. Unatoč problemima nakon tretmana htjela je otići na još injekcija, ali je žena kod koje je prethodno bila završila u zatvoru. 

- Saznala sam da ju je policija zatvorila jer su ju sumnjičili za ubojstvo - rekla je Cardi B. Dodala je kako je netko umro kod nje na stolu nakon tretmana. Reperica, koja je kao 16-godišnjakinja bila članica njujorške bande 'Bloods', nedavno je u emisiji Saturday Night Live potvrdila glasine da je trudna. 

- Nisam htjela ranije reći da je to istina jer ljudi nastoje uništiti nešto što bi trebalo biti blagoslov - objasnila je Amerikanka koja je zaručena s reperom Offsetom (26).

JOŠ NISU ODBILE 'POZIV' Reperica je opjevala Rihannu i Chrissy: 'Želim trojac s njima'

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bubojed 10.04.2018.

    Meni curi svaki dan, pogotovo ak popijem kplus jogurt

  • Provokator2322 10.04.2018.

    ja sam jednoj tako napunio guzu i isto joj curilo

  • Judita👥 10.04.2018.

    grozno izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare