To je to što me zanima!

Cardi B i Offset se razvode? 'Već sam neko vrijeme slobodna...'

Već se neko vrijeme šuška kako je reper, koji iz prethodnih veza ima još troje djece, završio u krevetu sa svojom bivšom Chrisean Rock
Vidi originalni članak

Američka reperica Cardi B (30) i suprug Kiari Kendrell Cephus, poznatiji kao Offset (31), više nisu zajedno. 

PRIJE TOGA POGODILA I DJ-A Cardi B pogodili pićem, a ona uzvratila: Bacila mikrofon na fana, a pjesma se nastavila...

'Već sam neko vrijeme slobodna'

- Već neko vrijeme sam slobodna. Željela sam s vama to podijeliti i ranije, ali sada je pravi trenutak. U novu godinu želim ući svježa i vrlo sam znatiželjna i uzbuđena kako će to izgledati - otkrila je Cardi B nedavno na Instagramu te dala naslutiti kako se razvode.

S Offsetom ima dvoje djece. Već se neko vrijeme šuška kako je reper, koji iz prethodnih veza ima još troje djece, završio u krevetu sa svojom bivšom Chrisean Rock. Par se gotovo istodobno prestao pratiti na društvenim mrežama, a Offset je demantirao prevaru i rekao da se takve stvari među partnerima rješavaju razgovorom u četiri oka, a ne na društvenim mrežama.

MOĆNO IZDANJE Cardi B i Offset privukli pažnju outfitima: Ona naglasila guzu, a reper kosu ukrasio ukosnicama

S obzirom na to da je veza između Offseta i Cardi B otpočetka turbulentna, pitanje je je li ovo definitivno kraj. Prohodali su 2017., a vjenčali su se u tajnosti 20. rujna iste godine. Za njihov brak doznalo se tek u travnju iduće godine, kad je Cardi B otkrila da je trudna.

Da je ponovno trudna, obožavateljima je objavila u lipnju 2021. na dodjeli BET nagrada. Njihova kći Kulture Kiari ove je godine proslavila peti rođendan, a sinčić Wave Set u rujnu je napunio dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • User 1234 12.12.2023.

    Ako je sa bivšom, nije prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare