To je to što me zanima!

Cardi B i Offset u Disneylandu proslavili drugi rođendan sina

Popularna reperica do sad je djeci priređivala velike zabave i poklanjala im raskošne darove, ali su se ove godine odučili za izlet prilagođen djeci
Vidi originalni članak

Američka reperica Belcalis Marlenis Almánzar, poznatija kao Cardi B (30) i njezin suprug Kiari Kendrell Cephus, poznatiji kao Offset (31), posjetili su sa svojom djecom 'najsretnije mjesto na svijetu'. Uživali su u atrakcijama Disneylanda povodom sinova drugog rođendana.

Fotografije možete pogledati OVDJE

Brzo su privukli pažnju obožavatelja koji su ih pratili s kamerama. Par se uz zaštitare držao po strani. Offset je pazio na sina Wavea, dok je kći Kulture (5) bila uz Cardi, koja je jarko crvenu torbicu uskladila s novom frizurom. 

NOVA SURADNJA S BEYONCE Hrvatskog dizajnera vole slavne dame: Aguilera, Minaj i Cardi B nosile su Zigmanove kreacije

Par se tajno vjenčao 2017., a prošle godine su mediji pisali o problemima u braku i njegovoj prevari. Reperica je poznata po svom ekscentričnom stilu, dugim noktima i skupocjenom nakitu, a do sad nisu štedjeli ni na poklonima za djecu. Kćeri su za četvrti rođendan poklonili 50 tisuća dolara, već ima i svoju malu kolekciju dizajnerskih torbica i dijamantnog nakita. 

Offsetu je Wave peto dijete, iz prijašnjih veza ima sinove Jordana (13) i Kodyja (8) te kći Kalea Marie (8), dok je s Cardi dobio još dvoje. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare