To je to što me zanima!

Cardi B iznenadila priznanjem: 'Suprug i ja smo se razišli...'

Američka reperica rastaje se od supruga glazbenika, a vijest je podijelila sa svojim pratiteljima. Par se vjenčao prošle godine, a imaju petomjesečnu kćer
Vidi originalni članak

Američka reperica, Cardi B (26), objavila je na Instagramu da više nije s Offsetom (26), također glazbenikom, a time je izazvala mnogo reakcija svojih pratitelja. 

- Izgledali ste tako dobro zejedno, ali događa se. Važno je da ti budeš sretna - napisao joj je jedan od fanova. 

Par je u braku proveo tek nešto više od godinu dana, a imaju zajedničku kćer, petomjesečnu Kulture. Iako je donedavno sve izgledalo idilično, glazbenici su se razišli, a Cardi je u videu mirno objasnila i kako je do toga došlo. 

LJUTITA REPERICA Zvali joj socijalnu službu: Cardi B 'prijetila' da će ispustiti bebu

- I dalje smo dobri prijatelji i suradnici, ali jednostavno više nije išlo među nama. Ljubav se istrošila i nije to ničija krivica - priznaje reperica. 

Njezin, još uvijek zakonski, suprug Offset član je američke hip hop grupe Migos, a glazba ih je svojedobno i spojila. Iako više nisu zajedno, par će i dalje ostati u korektnim odnosima. 

- On je otac mog djeteta i bit će i dalje u našem životu  - rekla je Cardi B zabrinutim fanovima, koji ne mogu zamisliti kako par više neće biti zajendo. 

VIDI OVO! Kate Middleton otkrila što joj smeta kod Williama: "Užasan si oko toga!"

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kovalski 05.12.2018.

    Koje nokte ima ova zenska mogla bi se penjati uz drvo kao macka.

  • anchy2004 05.12.2018.

    Ko je to?

  • djberg34 05.12.2018.

    Boze sacuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare