To je to što me zanima!

Cardi B pobijedila u sudskom sporu vrijednom milijun dolara, tužila YouTubericu zbog klevete

Reperica se sporila s YouTubericom zbog lažnih tračeva koje je o njoj iznosila, a koji su Cardi, kako je uspjela uvjeriti suca, nanijeli emotivnu štetu
Vidi originalni članak

Cardi B (29) tužila je blogericu i YouTubericu Tashu K. (38) za klevetu, jer je Tasha u nekoliko videa iznosila navodno lažne činjenice o Cardi koje su štetile njezinom ugledu i privatnom životu. Tasha je tvrdila da se Cardi prostituirala dok je bila striptizeta, da je bila ovisna o teškim drogama te da je prevarila supruga Offseta (30). Također, pisala je da Cardi ima herpes, što su Tashini pratitelji iskoristili kako bi vrijeđali nju i njezinu kćer Kulture (3).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cardi je na sudu tvrdila da je zbog klevete imala suicidalne misli te da nije mogla imati seksualne odnose sa suprugom. Tuženje je započelo još 2019., a Tasha je sve svoje tvrdnje iznosila u mnoštvu videa koje je objavljivala na popularnim platformama.

- Osjećala sam se poraženom, samo bi zla osoba mogla napraviti nešto ovakvo - rekla je Cardi tijekom svjedočenja, piše Billboard.

RASTROŠNA REPERICA Cardi B je suprugu za rođendan poklonila dar vrijedan čak 13 milijuna kuna: 'Zaslužio si'

Tasha na YouTubeu ima milijun pratitelja, a zbog svojih će optužbi prema Cardi morati platiti više od milijun dolara odštete slavnoj reperici. 

- Želim zahvaliti svom suprugu i odvjetnicima koji su se borili uz mene, a sad se vraćam na posao - napisala je Tasha na svom Instagramu.

POGLEDAJTE PREMIJERU DRUGE EPIZODE 'BUKIJA I TARIKA':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare