To je to što me zanima!

Cardi B pokazala tetovažu na bedru i preko cijele stražnjice: 'Trpjela sam bol tjedan dana'

Njezin tattoo artist Jamie Schene pohvalio je na društvenim mrežama njezinu snagu i odlučnost nakon sedam dana tetoviranja. Cardi je objavila i fotografiju kako joj je tetovaža izgledala prije no što ju je obnovila
Vidi originalni članak

Pjevačica Cardi B (27) na svom je Instagram profilu sa svojim pratiteljima pokazala kako je nadogradila svoju ogromnu tetovažu pauna na desnom boku. Prvotnu je napravila prije deset godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čitav ovaj tjedan trpjela sam sate bolova dok sam se tetovirala - napisala je Cardi u opis fotografije. No, izgleda kako je vrijedilo, s obzirom da je pjevačica zadovoljna.

Njezin tattoo artist Jamie Schene pohvalio je na društvenim mrežama njezinu snagu i odlučnost nakon sedam dana tetoviranja. Cardi je objavila i fotografiju kako joj je tetovaža izgledala prije, kada je već gotovo izblijedila, i sada. Fotografija je na društvenim mrežama skupila više od šest tisuća lajkova, a njezini pratitelji u komentarima su joj pisali kako je odlično ispala.

- Prepuno je detalja, boja... Tako dobro izgleda. Zaista je potreban talent za napraviti tako nešto - hvalili su tetovažu njezini pratitelji u komentarima. 

'UKRALI' PAŽNJU Cardi B jedva obuzdala grudi: Suprug ih je morao pridržavati

 Nedavno je otkrila još jednu složenu tetovažu, koja počinje na njenim leđima i proteže se sve do iznad koljena.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • triki4321 17.06.2020.

    Uzas gadi mi se vidit je onako plastičnu a još s tom tetovažom...

  • Cirenac 17.06.2020.

    Samo jošda istetovira i drugu stranu i gaće joj više neće biti potrebne.

  • EmillePalka 17.06.2020.

    Šteta dupeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare