Show

Komentari 35

Cardi B jedva obuzdala grudi: Suprug ih je morao pridržavati

Cardi B jedva obuzdala grudi: Suprug ih je morao pridržavati

Cardi B, koja je bila na plastičnoj operaciji grudi, jedva je uspjela zadržati ih unutar haljine koju je nosila. Dok je hodala držala je ruke na poprsju kako se ne bi vidjelo 'previše'

Reperica Cardi B (27), kantautorica Janet Jackson (53) i manekenka Naomi Campbell (49) ukrale su pažnju na tradicionalnoj zabavi Clivea Davisa (74) u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu uoči dodjele nagrada Grammy.

POGLEDAJTE VIDEO S PROŠLOGODIŠNJE DODJELE GRAMMYJA:

Cardi B, koja je bila na plastičnoj operaciji grudi, jedva je uspjela zadržati ih unutar haljine koju je nosila. Dok je hodala držala je ruke na poprsju kako se ne bi vidjelo 'previše'. Dok je pozirala na crvenom tepihu sa suprugom Offsetom (28), on je stavio ruke na njezine grudi kako bi ih čuvao. 

Clive Davis

Među gostima bili su i reper Diddy (50), koji je poveo svojih petero djece, pjevačice Bebe Rexha (30) i Avril Lavigne (35) te roker Ozzy Osbourne (71) sa suprugom Sharon (67) i kćeri Kelly (35).

Pjevačica Beyonce (38) bila je jedna od glavnih zvijezda večeri. Odjenula je izazovnu modnu kombinaciju, odnosno dugu crvenu haljinu s izraženim dekolteom, a u prvom planu bila je noga koju je izbacila u 'Angelina stilu'. Prorez je bio visok, do kukova, pa se vidjelo kako Beyonce ne nosi gaćice ispod haljine.  

Njezin suprug, reper Jay Z bio je sav u bijelom - košulja, hlače i prsluk. Da 'razbije' monotoniju, na glavi je nosio sunčane naočale. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci