To je to što me zanima!

Cardi na fotkama uvlači trbuh, sad pokazala kakav je zapravo

Reperica trenutno boravi u svojoj kući u Atlanti zajedno sa svojim suprugom Offsetom i kćeri Kulture. Daily Mail piše kako je priznala da se u karanteni udebljala, naročito u licu
Vidi originalni članak

Kontroverzna reperica Cardi B (27) na crvenim tepisima, fotografijama i nastupima, gotovo uvijek je razgolićena te stavlja bujne obline u prvi plan. Sada se na društvenim mrežama našalila kako mora uvlačiti trbuh dok se fotografira jer se udebljala u karanteni. Potom je u videu pokazala kako joj tijelo zaista izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvlačenje u stvarnom životu - napisala je u opis videa koji je objavila. No, to ju ne sprječava da i dalje objavljuje provokativne fotografije i golica maštu svojim pratiteljima i obožavateljima.

Samo nekoliko sati prije ovog videa objavila je fotografiju na kojoj pokraj bazena pozira u bikiniju, dok joj je valovita kosa padala niz leđa. U komentarima su joj pratitelji pohvalili izgled.

- Izgledaš predivno - pisali su joj.

Cardi trenutno boravi u svojoj kući u Atlanti zajedno sa svojim suprugom i reperom Offsetom (21) te kćeri Kulture. Daily Mail piše kako je priznala da se u karanteni udebljala naročito u licu, ali i u cijelom tijelu.

BUJNA I KOVRČAVA Drastična razlika: Cardi B je pokazala svoju prirodnu kosu...

Osim toga, pjevačica je nedavno podijelila i kako uskoro izlazi njezina nova pjesma.

- Vrlo brzo ćete čuti moju novu pjesmu. To jest, izaći će kada ja izgubim na težini. Dakle, nikada - našalila se reperica dok je uzbuđeno najavljivala svoj novi singl.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cirenac 28.05.2020.

    Uznemirujući sadržaj.

  • vedii888 28.05.2020.

    smiješna cardi b

  • Brick 28.05.2020.

    Odvratne ove tetovaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare