To je to što me zanima!

Carla i kći otišle kući iz bolnice, tata Sarkozy nije došao po njih

Carla Bruni Sarkozy kliniku je napustila držeći u naručju malenu Giuliu umotanu u dekicu. Bila je u pratnji dva tjelohranitelja, a predsjednik nije došao pred rodilište
Vidi originalni članak

Četiri dana nakon što je rodila njihovo prvo dijete, djevojčicu Giuliu, prva dama Francuske napustila je privatnu parišku kliniku Clinique de la Muette. Samo u pratnji dvojice tjelohranitelja, bez supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja (56), Carla Bruni Sarkozy (43) krenula je prema Elizejskoj palači držeći malenu Giuliu umotanu u dekicu. 

Prošli tjedan bivša manekenka na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila je da su svoju novorođenu kćerkicu odlučili nazvati Giulia i zahvalila se svima koji su im čestitali na prinovi.

- Duboko sam dirnuta brojnim čestitkama koje sam dobila otkako sam rodila kćer. Suprug mi se pridružuje u ovom sretnom trenutku i zajedno zahvaljujemo svima koji su nam izrazili dobre želje - napisala je Carla.

Osim što po suprugu i novorođenu kćerkicu nije došao u kliniku, francuski predsjednik, nije prisustvovao ni njezinom rođenju.

- Svi vi koji ste roditelji možete razumjeti kakvu duboku radost Carla i ja osjećamo. Svatko od vas može shvatiti da je radost još dublja zato što je privatna. Jako smo sretni što nam se ovako nešto lijepo dogodilo - izjavio je Sarkozy tijekom posjeta francuskom gradu Mayennu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jasnajuric 24.10.2011.

    nebitno da li je bio na porodu i došao po nju u rodilište. zar mislite da naši pomorci ne vole svoju djecu i žene? vojnici u misijama, radnici u inozemstvu i sl. zanimanja...odmah sama se sjetila dine rađe, napravio željani dijete, bio na porodu, a je..vo đonglićku i otišao s njom, nije pričekao ni pupak da djetetu otpadne. zar je to iskaz ljubavi prema ženi i djetetu???a koliko je takvih?

  • FAM 24.10.2011.

    zastasujuce koliko ima odvratnih komentara, tipicno hrvatski....nazalost.

  • vidovnjak 24.10.2011.

    otac djetetu isto što i vol štenetu....stara izreka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare