To je to što me zanima!

Čarli: Svima želim da pronađu ono što sam ja našao u Franki

Nogometaš je za Story izjavio da djevojci Franki Batelić kuha kada ga posjeti u Moskvi. Otkrio je da mu se kod nje sve svidjelo i to od trenutka kada ju je upoznao
Vidi originalni članak

Nogometaš nije siguran je li u djevojci pronašao srodnu dušu. No, kako kaže, pronašao je ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe. U intervjuu za Story, Vedran Ćorluka (26) progovorio je o djevojci Franki Batelić (21), njihovu odnosu i budućnosti.

- Naravno da mi nedostaju moj život kod kuće, obitelj, rodbina, prijatelji i djevojka kad nije sa mnom. Kod nje mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao - rekao je nogometaš moskovskog Lokomotiva.

Dodao je da ga Franka posjeti u Moskvi kad god može. Zaljubljeni Ćorluka tada joj kuha. Par uživa u dobroj hrani i zajedničkom otkrivanju grada.

Nogometaš nije znao odgovoriti na pitanje je li im veza ozbiljna budući da su im se roditelji upoznali.

- Da, mogu reći sve najljepše o Frankinim roditeljima, a sad što je ozbiljno, a što neozbiljno, i kako neozbiljno ući u vezu, ne znam odgovor - zaključio je Ćorluka. 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • mindless_automata 23.01.2013.

    Procitao sam sve komentare... Nema sto dodati! Osim "dobar".... "dobar"... "dobar"....

  • Mojnemebatje 23.01.2013.

    Usku rupu?

  • 23.01.2013.

    meni je ovaj carli totalno bezveze...nema mi nista seksi u njemu....a opcenito i ne volim ovu sladunjavost kod muskaraca,a jos kuha,dok se njegova besposlena djevojka valja po krevetu...carli postao si prava tetkica....a i koliko se to puta ti iskreno zaljubis...po meni mozes samo jednom u zivotu nac pravu ljubav,i to ako imas srece

Komentiraj...
Vidi sve komentare