To je to što me zanima!

Carlosu Santani pozlilo tijekom nastupa, srušio se na pozornici

Carlos Santana jedan je od najvećih i najinovativnijih gitarista svih vremena, a ovaj mjesec napunit će 75 godina. U prosincu prošle godine imao je 'neplanirani zahvat na srcu'
Vidi originalni članak

Američka rock legenda Carlos Santana (74) srušio se na pozornici tijekom koncerta u Michiganu u utorak navečer, piše Huffpost.

Stanje gitarista još nije poznato, no snimka koju su snimili njegovi fanovi pokazuje kako Santana maše publici dok ga odvode s pozornice u Pine Knob Music Theatre u Detroitu.

Nakon što su odveli gitarista, organizatori koncerta zamolili su publiku da isprazni amfiteatar koji se nalazi malo izvan Detroita. 

Carlos Santana jedan je od najvećih i najinovativnijih gitarista svih vremena, a ovaj mjesec napunit će 75 godina. 

U prosincu prošle godine Santana je morao otkazati neke nastupe zbog zdravstvenih problema. Poznati gitarist morao je na, kako su to tada opisali, 'neplanirani zahvat na srcu'. 

- Osjećao sam se kao da mi slon sjedi na prsima - objasnio je Santana tijekom intervjua za Las Vegas Review Journal nakon operacije i dodao kako mu je jedna arterija bila 94% začepljena. 

NAŠAO PRIJATELJA Santana mu obećao pomoći jer 40 godina živi kao beskućnik

U siječnju ove godine vratio se na scenu kako bi odradio još nastupa u veljači no, on i ostatak benda tada su se zarazili korona virusom. 

Američki gitarist proslavio se legendarnim nastupom na Woodstock festivalu u 1969, gdje je nastupao sa svojim istoimenim bendom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Passepartout2. 06.07.2022.

    Ne daj se legendo. Želim ti brzi i potpuni oporavak. Bio sam na njegovim koncertima svaki put kad je bio u Zagrebu, jedno četiri puta. Nezaboravno. To su bili dani.

  • 06.07.2022.

    To mu je znak da treba polako razdužiti escajg, za dalje će mu biti dovoljna i samo žlica!

  • 06.07.2022.

    kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare