To je to što me zanima!

Carlton iz 'Princa iz Bel Aira' dobio četvrto dijete, kćer Avu

Legendarni lik Carlton iz serije 'Princ iz Bel Aira' još je 2014. rekao prijateljima da on i Angela planiraju imati više djece i da se supruga nadala upravo djevojčici
Vidi originalni članak

Glumac Alfonso Ribeiro (47), poznatiji kao Carlton iz 'Princa iz Bel Aira', dobio je sa suprugom, spisateljicom Angelom Unkrich, kćerkicu Avu Sue. Ribeiro je podijelio sretnu vijest na Instagramu.  

- Ava Sue Ribeiro napokon je odlučila poslati gospođu Angelu Ribeiro u bolnicu na Majčin dan i došla je u naš svijet jučer rano ujutro. I mama i Ava su odlično. Hvala liječniku na izvrsno obavljenom poslu - napisao je glumac u objavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još 2014. Alfonso je rekao prijateljima da on i Angela planiraju imati više djece i da se Angela jednog dana nadala upravo djevojčici. 

Čestitke su im počele pljuštati sa svih strana, a među prvima mu je u komentarima čestitao pjevač Justin Timberlake (38):

- Kako je prelijepa! Čestitam, brate! - napisao je.  

Par se vjenčao 2012., a Ava Sue im je treće dijete uz dva sina, Alfonsa Lincolna (5) i Andersa (4). Ribeiro iz prethodnog braka s glumicom Robin Stapler ima već kći Siennu (16).

ŠPIJUNAŽA I KAMUFLAŽA Pravi špijun: Will Smith postat će najveći svjetski tajni agent

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 15.05.2019.

    carlton legenda i onaj njegov ples haha

  • It's kišing 15.05.2019.

    Ameri kad kažu da je žena spisateljica, ta žena i jest spisateljica...

  • Bro_Jooks 15.05.2019.

    Ljudi mi uvijek kazu da izgledam ISTO kao Will Smith. Ja znam samo za ispod pojasa ;) ;) ali mislin da je moj friz bolji. Molim vas zahvalite se vozacu u autobusu

Komentiraj...
Vidi sve komentare