To je to što me zanima!

'Carrie Fisher je nezamjenjiva, još se nosimo s njenom smrću'

Kolege iz 'Ratova zvijezda' tijekom konferencije na kojoj su pokazali prizore iz najnovijeg nastavka prisjetile su se nezaboravne Carrie Fisher koja je umrla u prosincu 2016.
Vidi originalni članak

Nitko je nikad neće zamijeniti, svi smo neutješno plakali kad bismo gledali njezine nove, ali i stare scene. Ovaj će film imati auru tuge i melankolije zbog njezine smrti, iako to možda i ne zaslužuje, kaže glumac Mark Hamill (65) o kolegici Carrie Fisher koja je preminula prije osam mjeseci.

Oboje se pojavljuju u novom nastavku ‘Ratova zvijezda’ koji izlazi na zimu.

- Teško je reći kako smo se osjećali svi, jer se još uvijek s time nosimo. Ali, lijepo je, kao i tužno, vidjeti je na snimkama, no žao mi je što ne može danas s nama slaviti - rekla je Daisy Ridley koja u filmovima glumi Rey. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • busdoznalud 18.07.2017.

    ukoliko stvarno i jeste "nezamjenjiva" kako insinuirate, do kraja vremena ćete se "nositi s njenom smrću", a naravno, s druge strane ukoliko nastavite s životom, kao što i hoćete, moram vas podsjetiti, ipak nije toliko "nezamjenjiva." ovolika količina patetike moguća jedino u holivudu i, naravno, kod senzacionalističkih idi*tarija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare