To je to što me zanima!

Carrie pohvalila Facine mišiće: 'Još uvijek izgledaš sjajno...'

Ljubavni par iz serije 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie i deset godina stariji Faca kojeg je utjelovio glumac Chris Noth, 20 godina nakon završetka serije i dalje se 'vole'
Vidi originalni članak

Glumac Chris Noth (63) počeo je raditi na izgledu pa se tako pohvalio fotografijom iz teretane koja mu je donijela mnoštvo lajkova i komplimenata od kojih je jedan bio posebno zanimljiv.

- Još uvijek izgledaš sjajno - napisala je Chrisova 'bivša ljubav' sa seta, glumica Sarah Jessica Parker (53), na što joj je glumac odgovorio smajlićem i pusom. Zajedno su glumili ljubavni par u seriji 'Seks i grad',  Sarah u ulozi Carrie i deset godina stariji Faca kojeg je utjelovio Chris. 

Milijuni obožavatelja serije pratili su kako se razvija njihova veza, nadajući se kako će napokon reći sudbonosno 'da'. U istoimenom filmu, par je napokon i ozakonio svoju vezu i ispunio očekivanja gledatelja. Zato nije ni čudo da su, nakon Sarahinog komentara, fanovima emocije 'podivljale' od oduševljenja, ali i nostalgije za 'serijskim ljubavnicima'.

- Hvala vam na vašim komentarima, upravo ste usrećili cijelu generaciju - bio je jedan od mnogih komentara fanova koji su 'plakali od sreće' jer su ostali u dobrim prijateljskim odnosima i 20 godina nakon završetka serije. 

VIDI OVO: Snimka 911 poziva otkriva nove detalje o Demi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 27.07.2018.

    čovjek voli vjezbati

  • 27.07.2018.

    Ona nikakva, još prije 20-ak god.

  • PeroTikulić 27.07.2018.

    izgleda kao muško odjeveno u žensku

Komentiraj...
Vidi sve komentare