To je to što me zanima!

Carter 'žicao' policajce: Pustite me pa ja sam Backstreet boy

Pjevač Nick Carter (35) uhićen je u Key Westu, a sada su se pojavile snimke njegovog očajničkog pokušaja uvjeravanja policajaca da ga puste. Nije mu uspjelo
Vidi originalni članak

Nick Carter u srijedu je uhićen u Key Westu na Floridi nakon što je navodno sudjelovao u 'okršaju' u jednom baru, a sada su se pojavile snimke na kojima je vidljivo kako se pjevač pokušava izvući na argument 'slave'.

- Gospodine, ja sam Nick Carter iz Backstreet Boysa, ja sam je**ni pjevač. Samo tražim minutu da porazgovaram s voditeljem ili vlasnikom bara da mu kažem kako nisam želio da se ovo sr**e dogodi - zavapio je Carter.

Prema policijskom izvještaju, pijani Carter i Michael Rae Papayans (27) bili su 'agresivni' prema osoblju Hog’s Breath Saloona jer im nisu htjeli poslužiti alkoholna pića. Dvojac su izbacili iz bara, a Carter je tom prilikom udario izbacivača.

Ovo nije prvi put da je pjevač zbog alkohola završio u problemima. Naime, 2005. uhićen je pod utjecajem alkohola i tri mjeseca je proveo na odvikavanju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rea0770 15.01.2016.

    A sto drugo nego alkohol i vjerojatno droga,

  • Bullet Farmer 15.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Hyper 15.01.2016.

    To što si Crapstreet gnoj samo ti je još gore. Sumnjam da su oni policajcima omiljeni bend... miljeni bend

Komentiraj...
Vidi sve komentare