To je to što me zanima!

Cate Blanchett ima otuđenog brata: 'Mi se uopće ne čujemo'

Nisam javna osoba, rekao je Robert. Ipak, nedavno se našao u središtu pozornosti kad je američki portal napisao da je otuđen od svoje poznate sestre Cate te živi u Melbourneu u malom stanu
Vidi originalni članak

Glumica Cate Blanchett (50) milijunašica je koja živi u raskošnoj vili u Velikoj Britaniji, ali njezinom bratu Robertu Blanchettu (51) nije se osmjehnula sreća kao njoj. Za razliku od sestre, on živi u Melbourneu u malom stanu. 

Iako je Cate glumačka zvijezda, Robert nije želio biti dio tog svijeta. Kako piše Daily Mail, živi mirnim životom daleko od kamera. 

- Nisam javna osoba - rekao je za australski Daily Mail. Ipak, Robert se nedavno našao u središtu pozornosti kad je američki portal napisao da je otuđen od svoje poznate sestre.

Robertu je dijagnosticiran blaži invaliditet te su ga paparazzi fotografirali dok je čekao prijevoz. Američki mediji navodno su razgovarali s Robertom unutar njegovog skromnog doma.

- Ljudi me zovu jer misle da sam ja moj otac, ali on je preminuo prije 40 godina - rekao im je Robert. Naglasio je da se ne čuje s poznatom sestrom. 

- Ma dajte. Ona ima tim uz koje je ljudima ugodno. Ja nisam jedan od njih - rekao je. 

Inače, bogatstvo Cate Blanchett procjenjuje se na 85 milijuna dolara, što je oko 560 milijuna kuna.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • volim sunce 18.06.2019.

    Rodbina se nasljeđuje,prijatelji biraju....mada su njih dvoje vjerojatno rasli skupa (razlika 1 g) pa malo čudno da nisu bliskiji

  • 18.06.2019.

    Ništa neobično da brat i sestra ne pričaju.. I roditelji mnogo sa rodjenom dicom ne komuniciraju.

  • mladić_zg 18.06.2019.

    kakva je to sestra....moguće da joj se gadno zamjerio u djetinjstvu ili je učka pohlrpna sebična i bez empatije

Komentiraj...
Vidi sve komentare